Meta: Φήμες ότι τα πρώτα πραγματικά AR γυαλιά θα έρθουν το 2027

meta AR, Meta: Φήμες ότι τα πρώτα πραγματικά AR γυαλιά θα έρθουν το 2027

Η Meta μοιράστηκε με τους υπαλλήλους της τον νέο οδικό χάρτη για το hardware επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και, σύμφωνα με το The Verge, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα πρώτα της πραγματικά AR γυαλιά το 2027.

Μέχρι τότε θα κυκλοφορήσουν και άλλες τέτοιες συσκευές αλλά αυτή που θα έρθει σε τέσσερα χρόνια θα είναι, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μark Zuckerberg, η «στιγμή iPhone» της εταιρείας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πιστεύει πως θα αλλάξει τα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεδομένα στη βιομηχανία και θα γράψει ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυαλιά θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν είδωλα ως ολογράμματα υψηλής ποιότητας πάνω από τον πραγματικό κόσμο. Η τιμή τους, επίσης, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τσουχτερή.

Οι υπάλληλοι της Meta θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη συσκευή για πρώτη φορά το 2024 προτού φτάσει στο κοινό ως η σειρά προηγμένων έξυπνων γυαλιών “Innovation”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.