Meta Quest Gaming Showcase 2023: Έρχεται την 1η Ιουνίου

meta quest, Meta Quest Gaming Showcase 2023: Έρχεται την 1η Ιουνίου

Η Meta ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει μια εκδήλωση Meta Quest Gaming Showcase την 1η Ιουνίου, που θα περιλαμβάνει ένα pre-show με πολλά τρέιλερ και ένα κυρίως event που θα επιδείξει τι πρέπει να περιμένουμε στη συνέχεια από τα headset της εταιρείας, τόσο από πλευράς hardware όσο και από πλευράς software.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 π.μ. PT/1 μ.μ. ET σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων καναλιών MetaQuestVR στο YouTube, του Twitch και του λογαριασμού MetaQuestVR στο Facebook.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει αν θα παρουσιάσει κάποιο νέο headset, ούτε έχει υπάρξει κάποια σχετική διαρροή.

Θυμίζουμε πως το Meta Quest 2 VR headset είχε αρκετά επιτυχή πορεία, ενώ τον Ιανουάριο η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της υποστήριξης για το original Meta Quest headset. Αν και δεν θα ενημερωθεί με νέες δυνατότητες, θα συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.