Η Microsoft Research βρίσκεται σε συζητήσεις με το Lumia Devices Team, προκειμένου να παρουσιάσει Flip Covers με δεύτερη οθόνη για διάφορα μοντέλα. Η δεύτερη οθόνη αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Τα Flip Covers για τα Lumia θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληκτρολόγηση, για χρήση με την Cortana […]
Η Microsoft Research βρίσκεται σε συζητήσεις με το Lumia Devices Team, προκειμένου να παρουσιάσει Flip Covers με δεύτερη οθόνη για διάφορα μοντέλα. Η δεύτερη οθόνη αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
Τα Flip Covers για τα Lumia θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πληκτρολόγηση, για χρήση με την Cortana και για παρουσίαση πληροφοριών. Η οθόνη αυτή θα λειτουργεί συνεχώς και θα καταναλώνει χαμηλά ποσά ενέργειας. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί μία διάταξη όμοια με το Yotaphone και την δεύτερη οθόνη e-ink που χρησιμοποιεί.
Η ομάδα του Microsoft Research φέρεται να διερευνά όλα τα σχετικά ενδεχόμενα παρουσίασης μίας διάταξης όμοιας με εκείνη που χρησιμοποιούν και τα Surface μοντέλα. Φυσικά, δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για το πότε θα μπορούσε να εμφανιστεί ένα τέτοιο αξεσουάρ, ούτε το ποιες θα είναι ακριβώς οι λειτουργίες του. Πώς σας φαίνεται το αξεσουάρ; Θα σας άρεσε να χρησιμοποιείτε κάτι τέτοιο;
Η Microsoft μπλοκάρει registry tweak στα Windows 11 που ενεργοποιούσε ταχύτερο NVMe driver, βελτιώνοντας τις επιδόσεις SSD αλλά με θέματα συμβατότητας.
Η Google, μαζί με Meta, Microsoft και OpenAI, υπέγραψε νέα διεθνή συμφωνία κατά των online scams, με έμφαση σε AI, ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασία με τις αρχές.
Νέα εξέλιξη στο Project Silica: Η Microsoft γράφει 7TB δεδομένων σε γυαλί που μπορεί να διαρκέσει έως 10.000 χρόνια. Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου