Microsoft Surface Go 3: Θα έχει δυνατά χαρακτηριστικά

, Microsoft Surface Go 3: Θα έχει δυνατά χαρακτηριστικά

Απέχουμε αρκετά ακόμα από το event της Microsoft στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα specs του Surface Go 3. Αυτή η συσκευή αναμένεται να είναι ένα από τα highlights τους συγκεκριμένου event.

Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι το Microsoft Surface Go 3 που θα δούμε στο επερχόμενο Surface Event θα έχει οθόνη διαγωνίου 10.5 ιντσών, θυμίζοντας σε αρκετά σημεία τον προκάτοχό του από άποψη σχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και το extra πληκτρολόγιο που θα μπορεί να προσαρμόζεται μαγνητικά στο tablet.

O επεξεργαστής του βασικού μοντέλου θα είναι ένας Pentium Gold 6500Y και ένας Intel Core i3-10100Y στην πιο ακριβή του εκδοχή. Σε εκείνη την περίπτωση η συχνότητα λειτουργίας θα κυμαίνεται από τα 1.3 έως και τα 3.9 GHz. Η μνήμη RAM θα είναι στα 8 GB, ενώ στην πιο προσιτή του έκδοση θα έχει μνήμη RAM 4 GB.

Και στις δύο εκδόσεις του Microsoft Surface Go 3 το λειτουργικό σύστημα θα είναι τα Windows 10 Pro.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Πέρα από το γεγονός οτι οι επεξεργαστές αυτοί μόνο για ελαφρό browsing κάνουν, με τα windows 11 να κυκλοφορούν δυο βδομάδες μετά, θα παρουσιάσει τα νέα της μηχανήματα με windows 10?
Μακάρι να μην ισχύει τίποτα από τα δύο, αλλά για τη Microsoft μιλάμε οπότε…

alex

γιατι δεν κυκλοφορει με τα 11 κατευθείαν ?

bill πορτας

το Huawei matebook 14 εχει Ryzen 5 4600h και βγαζει διπλασιο benchmark απο αυτους π λετε για το surface 3, και κοστιζει μονο 600€. Να ρθει το surface να μας πει 1000€+

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers featured Microsoft Microsoft Surface

Η Microsoft αποκαλύπτει τρεις νέους υπολογιστές Surface: laptop, tablet και PC

Η Microsoft παρουσίασε την Τετάρτη τρεις υπολογιστές Surface, με αφορμή τον εορτασμό της 10ης επετείου του tablet Surface.

Gear Microsoft Surface

Surface event: Όλα όσα ανακοίνωσε η Microsoft

Πλούσια ήταν η συγκομιδή από το Microsoft Surface event με αρκετές ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Smartphones Microsoft Microsoft Surface

Microsoft Surface Duo 2: Μία ολοκληρωμένη foldable πρόταση

Το Microsoft Surface Duo 2 παρουσιάζεται ως μία συνολική βελτίωση του προηγούμενου μοντέλου.

Gear Microsoft Surface

Microsoft Surface: Μαθαίνουμε τα specs του Go 3 και του Pro 8

Απέχουμε μερικές ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της Microsoft, αλλά μαθαίνουμε από τώρα αναλυτικές πληροφορίες για τα Surface Go 3 και Pro 8.