Μήνυση της Swatch προς την Samsung για τα smartwatch

Swatch, Μήνυση της Swatch προς την Samsung για τα smartwatch

Μηνυτήρια αναφορά συμπλήρωσε η Swatch Group, εναντίων της Samsung Electronics Co και Samsung Electronics America Inc, με την αιτιολογία πως “έκλεψαν” τα σχέδια της.

Η ελβετική εταιρεία ρολογιών, ανέφερε πως η Samsung, έχει κυκλοφορήσει μια σειρά πανομοιότυπων σημάτων τα οποία είναι στην κατοχή της και αφορούν τα brands, Longines, Omega, Swatch και Tissot.

Η μήνυση που κατατέθηκε στην Νέα Υόρκη μεταξύ άλλων αναφέρει: “Αυτή η απροκάλυπτη αντιγραφή των Trademarks της εταιρείας μας, στοχεύει στο να κερδίσουν τα προϊόντα της Samsung φήμη και αναγνωρισιμότητα, εις βάρος της Swatch Group”.

H Swatch απαιτεί το θέμα να φτάσει στα δικαστήρια, ενώ κάνει λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό και αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές. Το ποσό που ζητεί να της αποδοθεί, λόγω της οικονομικής ζημίας που έχει υποστεί, είναι 100 εκ. δολάρια.

Η μήνυση συμπληρώθηκε στην Νέα Υόρκη για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι τα trademarks είναι εκεί κατοχυρωμένα και ο δεύτερος λόγος είναι πως τα face designs της Samsung, μπορούν για την ώρα να γίνουν εκεί download. Η μηνυτήρια αναφορά, αφορά τα Gear Sport, Gear, S3 Classic και Frontier.

Swatch, Μήνυση της Swatch προς την Samsung για τα smartwatch

Swatch, Μήνυση της Swatch προς την Samsung για τα smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Πάγια τακτική των Κινέζων από αρχαιοτάτων χρόνων και παρότι η Samsung ασχολείται με ότι τεχνολογια υπάρχει … θέλει και ότι έχει απομένει από τα *μεγαλα ονόματα

epaminondas

Χαχαχα, τα συγκεκριμένα watch face ειναι ανεβασμένα στο galaxy store από τρίτους developer και όχι από την samsung, ότι να ναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.