Μoto G5 & G5 Plus: Leaked φωτογραφίες μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες

Κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν online, αποκάλυψαν τα Motorola Moto G5 και Moto G5 Plus, καθώς και αρκετά από τα χαρακτηριστικά τους. Δυστυχώς, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μας δίνουν μόνο μια άποψη του μπροστινού μέρους και των δύο συσκευών.

Η δεύτερη φωτογραφία του leak, μας δείχνει κάποια από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των συσκευών. Και οι δύο θα είναι εξοπλισμένες με οκταπύρηνους επεξεργαστές, θα έχουν οθόνη 5.5 ιντσών, με full HD ανάλυση και 5 megapixel μπροστινή κάμερα για selfies.

Κάπου εδώ τελειώνουν τα κοινά στοιχεία, αφού το Moto G5 Plus θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Moto G5, με 16 megapixel κάμερα αντί για 13, 16 και 32GB επιλογές αποθηκευτικού χώρου σε σχέση με τα 16 του Moto G5 και τέλος το σκάνερ δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι διαθέσιμο μόνο στο G5 Plus.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας και των 2 συσκευών αναμένεται να είναι στις 8 Μαρτίου, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση, για να είμαστε σίγουροι για κάθε λεπτομέρεια.

Motorola Moto G5 G5 Plus online photos leaked reveal specs, Μoto G5 & G5 Plus: Leaked φωτογραφίες μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες

Motorola Moto G5 G5 Plus online photos leaked reveal specs, Μoto G5 & G5 Plus: Leaked φωτογραφίες μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.