Παρασκευή
20/12/2013

Motorola, Κατέθεσε πατέντα για smartwatch με εύκαμπτη οθόνη

Η Motorola κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (United States Patent and Trademark Office, USPTO) για μία εύκαμπτη συσκευή που μοιάζει με smartwatch ή smartbracelet. Μοιάζει όπως μπορείτε να δείτε με ένα κοινό μεταλλικό μπρασελέ από κάποιο ρολόϊ που οι σύνδεσμοι χρησιμεύουν για να “λυγίζουν” την εύκαμπτη οθόνη.

Η συσκευή βεβαίως απαιτεί την χρήση ορισμένων εύκαμπτων υποσυστημάτων, καλωδιώσεων και ενδεχομένως PCB οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα ωσότου η τεχνολογία φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι εταιρείες φαίνεται πως κάνουν ολοένα και περισσότερα βήματα προς τα εμπρός για να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών, και λογικά δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους συσκευές, wearable devices, smartphones και tablets ακολουθώντας το LG G Flex (το Samsung Galaxy Round, είναι “κυρτό” αλλά όχι εύκαμπτο).

Motorola SmartWatch patent

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Ζόρζ λέει:

    Ας διαθέσει τα προϊόντα της και στον υπόλοιπο κόσμο εκτός της Αμερικής. Η Motorola πατάει καλά πλέον με τις πλάτες της Google. Για να δούμε!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.