Motorola, εξηγεί το design του Moto 360 [video]

Το Motorola Moto 360 σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει μείνει πίσω γιατί οι δυο ανταγωνιστές του LG G Watch και Samsung Gear Live που φοράνε επίσης Android Wear, είναι διαθέσιμα. Το Moto 360 το περιμένουμε προς το τέλος του καλοκαιριού.

Ωστόσο αν και χρονικά έχει μείνει πίσω, από θέμα design είναι σίγουρα αυτό που ξεχωρίζει λόγω της στρογγυλής οθόνης του και του premium σχεδιασμού που δεν παραπέμπει σε τεχνολογικό gadget αλλά σε κανονικό ρολόι.

Η Motorola κυκλοφόρησε ένα teaser video στο οποίο ο επικεφαλής των προϊόντων της Lior Ron εξηγεί τους λόγους που επέλεξαν στρογγυλό σχεδιασμό:

motorola moto 360 teaser video, Motorola, εξηγεί το design του Moto 360 [video]


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bgfd5

Τι ακριβως πλεονεκτημα δινει το android wear για να πρεπει να στραβωθεις να το χρησιμοποιεις?

dimitris

το αστείο είναι η apple ανακοίνωσε για ρολόγια εδώ και καιρό και τελικά όλη έβγαλαν εκτος από την apple ακόμη περιμένουμε

Enzo

Απίστευτο τσίβδισμα ο δικός σου!!

Όσο για το ρολόι….μου αρέσει πολύ, με βλέπω να το παίρνω!

nGavoun

# bgfd5 πριν λίγο διάβαζα στο Android central ότι επειδή είναι Android δηλαδή βασισμένο σε Linux έχει την ίδια παραμετροποιηση με το κανονικό Android και έτσι μπορείς να κάνεις sideload apps
Unlock bootloader root και όλα αυτά. Οπότε αν είναι να μπορείς να τρέχεις όλες τις βασικές εφαρμογές από το ρολόι σου αυτό είναι πολύ μεγάλο καλό.

bgfd5

Το οτι ειναι βασισμενο σε linux και ανοιχτο δεν μου λεει τπτ οπως και στο κανονικο android.

Μιλαμε για μικρες, σ κατα οθονιτσες που οι περισσοτερες δεν φαινονται υπο τον ηλιο, ειναι τοσο μικρες που θα κανεις λαλακια αν οδηγεις και πας να διαβασεις τπτ και προκαλουν στραβισμο αν πας να δεις κανα score σε καμια μπαλα ψιλο ξαπλα.

Τι apps sideload?

Να δειχνουν διαφορα “στυλ” ρολογιου με ενα widget ανα φορα σε στυλ καιρου?

Η μηπως θα ανοιγουν “ολοκληρο το φυλλο excel της εταρειας εδω και τωρα! Απλα καντε zoom ΕΝΑ ΚΕΛΙ τη φορα”. Ολα αυτα οσο προστιθεται ενα μονιμο σημειο ακτινοβολιας, εστω και μικρης επανω στον καρπο.

Αν γινει καμια κυταρρικη αλλοιωση μετα θα φταιει ο s400 στα ρολογια λεμε τωρα…

Αντώνης Μαρίνος

Οι χρήσεις ενός smartwatch δεν έχουν καμία σχέση με τη χρήση των apps στο κινητό ή tablet, ενώ προφανώς δεν θα αντικαταστήσουν τις βασικές λειτουργίες που κάνετε με αυτά μέσα στη μέρα. Έχουν όμως να κάνουν με τον ΤΡΟΠΟ που επικοινωνείτε με το κινητό/tablet σας, καθώς και με το ΤΡΟΠΟ που κάνετε μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό καθημερινών εργασιών και κινήσεων. Αυτά διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο απλά και πιο “αισθητικά” μεγάλο αριθμό κινήσεων και εργασιών (πέρα φυσικά από το να βλέπετε τι ώρα είναι). Και η γκάμα αυτή είναι από το να βλέπετε/απαντάτε/μιλάνε/κλείνετε το κινητό σας, να διαβάζετε/γράφετε μηνύματα ή emails, μέχρι να κάνετε πλοήγηση και να βλέπετε τις οδηγίες στο κινητό. Το όλο fitness-rage είναι για ειδικό κοινό, αλλά εκεί υπάρχει ολόκληρη σειρά από εργασίες που γίνονται μέσω του κινητού…

tech21man

Ρε φιλε ολα αυτα που λες δεν ειναι ουτε καλα ουτε ωραια. Αν εισαι μαρκετινιστας ζητας απο το κοινο σου 300 +- ευρω για να κανει με χειροτερο τροπο πραγματα που κανεις με το κινητο η το tablet.

Και να σου πω και κατι αλλο?

Σιγα τον τροπο που βλεπεις την ωρα κατω απο τον ηλιο με δαυτα.

Στο πυρ το εξωτερο.

Αντώνης Μαρίνος

Όπως έχω απαντήσει και σε άλλους εδώ και αλλού, δεν σου αρέσει/δεν σου κάνει/δεν σε εξυπηρετεί ? Μην το αγοράσεις, τόσο απλό. Αν δεν το έχεις, τότε δεν ξέρεις, και δεν θα έπρεπε να μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις, ειδικά αν αυτός που μιλάει έχει και γνωρίζει.

Αν λέγαμε κάθε φορά “και τι θα κάνουμε με αυτό ?”, τότε πιθανότατα δεν θα είχαμε βγει από τις σπηλιές….ή ακόμα χειρότερα, θα είμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.