Motorola Moto 360, Το smartwatch έρχεται Ελλάδα το Νοέμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, το στρογγυλό smartwatch Motorola Moto 360 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στο Νοέμβριο. Η τιμή του Moto 360 στην Ελλάδα δεν έχει προκαθοριστεί μέχρι αυτή τη στιγμή, ακούγεται όμως ότι θα κυμαίνεται στα επίπεδα που κοστίζει αυτό στην Ευρώπη (στη Γερμανία από 249 ευρώ και στην Αγγλία από 199 λίρες/ 254 ευρώ).

Το Motorola Moto 360 έχει οθόνη 1.56 ιντσών με ανάλυση 320×290 pixels και Gorilla Glass 3, επεξεργαστή Texas Instruments TI OMAP 3, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, Bluetooth και τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσεται αποκλειστικά για χρήση σε smartwatches, το Android Wear.

Motorola Moto 360 τιμή Ελλάδα, Motorola Moto 360, Το smartwatch έρχεται Ελλάδα το Νοέμβριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Πούλησα το Sony SW2 και περίμενα πως και πως το 360…μόλις όμως έμαθα για την αυτονομία του (12 ώρες ?!?!), το απέρριψα αμέσως. Ομοίως και οποιοδήποτε άλλο smartwatch που δεν θα έχει τουλάχιστον την ίδια αυτονομία με το Sony (3-4 μέρες με κανονική χρήση, όχι σαν απλό ρολόϊ)….άρα για την ώρα περιορίζομαι στα υπόλοιπα “κοινά” ρολόγια μου και αναμένω….

marios1508

Ωραίο και στυλάτο, καλή και η τιμή..αν ισχύσει για Ελλάδα. Αλλά η μπαταρία είναι για κλάματα, οπότε δε βλέπω λόγο να αλλάξω το pebble. Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και από μπαταρία βγάζει άνετα 7-8 μέρες.

Panagiotis

Ε, Συγνώμη λίγο… θα αφήσω στην άκρη το Seiko Kinetic για να φορέσω smartwatch και να ψάχνω συνεχώς πρίζα;;; έχει ξεφύγει ο κόσμος!!! SMARTWATCH? για ποιον λόγο;;;;

Αντώνης Μαρίνος

@Panagiotis: και εμένα όλα τα ρολόγια μου είναι με αυτοτροφοδοτούμενους μηχανισμούς (Arctura kinetic, Casio Solar, Citizen Ecodrive) αλλά όπως λέω σε όλους όσους λένε “τι να τα κάνουμε αυτά τα gadgetάκια ?”, αν χρησιμοποιήσεις ένα smartwatch για μερικές μέρες, θα δεις πόσο πιο εύκολη σου κάνει τη ζωή, ακόμα και αν δεν έχεις τόσο μεγάλο smartphone (εγώ είχα/έχω G2/G3).

Απλώς θέλουμε οπωσδήποτε μεγαλύτερη αυτονομία, τύπου Pebble ή SW2 (4-7 μέρες), και προφανώς όχι τύπου Gear ή όλων αυτών των τελευταίων (1-2 μέρες το πολύ).

Panagiotis

@Αντώνης.. Διαφωνώ κάθετα φίλε! όπου και να πας το κινητό είναι το πρώτο πράγμα που ακουμπάς πάνω σε ένα τραπέζι! να κάνω τι στο smartwatch? να δω κάποιο μήνυμα εν ώρα εργασίας ή να μιλάω σε ένα ρολόι και να με κοιτάνε όλοι;; στη ζωή μου ανέκαθεν θεωρώ ότι το ρολόι είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για έναν άντρα! όχι smartwatch!!

Y.Γ. έχεις Seiko (αγαπημένη) και το βάζεις στην άκρη για smartwatch? όχι φίλε! Seiko Kinetic Premier έχω συλλεκτικό για τα 130 χρόνια της seiko και έβγαλε 130 κομμάτια σε όλο τον κόσμο και το ένα από αυτά το έχω στη διάθεσή μου! Έχω ακόμα ένα seiko και ένα Joshua & Sons! δεν πρόκειται να προτιμήσω ποτέ smartwatch! Κάτοχος Lumia 920!

Αντώνης Μαρίνος

@Panagiotis: και όμως, πίστεψέ με, είχα smartwatch για αρκετούς μήνες, και από τις πρώτες μέρες με βόλεψε πολύ. Πιθανώς δεν έχεις δοκιμάσει -και μάλλον δεν είχες- κάποιο smartwatch, γιατί αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις πόσο θα σε βολέψει. Μιλάμε από τα πιο απλά (να δεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο με το κινητό στη τσέπη/τσάντα/διπλανό γραφείο) και να απαντήσεις/απορρίψεις/μιλήσεις, να ελέγξεις τη μουσική που ακους από το smartwatch, να ενημερώνεσαι για όλες τις ειδοποιήσεις χωρίς να κοιτάξεις/ανοίξεις καν το κινητό, μέχρι τα πιο πολύπλοκα (GPS tagging, εύρεση κινητού, χρήση κινητού ως remote camera κλπ). Και φυσικά πάντα δουλεύει ως ρολόϊ με όλα τα καλούδια των smartphones (calendar, alarm, καιρός κλπ) συν όλα τα αθλητικο-gadgetάδικα (ποδήλατο, τρέξιμο, γυμναστική κλπ).

Χαρακτηριστικό είναι ότι, τώρα που πούλησα το SW2, μερικές φορές μου λείπουν οι ευκολίες που μου έδινε (κυρίως οι ειδοποιήσεις, η διαχείριση κλήσεων και ο έλεγχος της μουσικής στο δρόμο). Θα σου πρότεινα να έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό στις τεχνολογικές εξελίξεις, δεν μπορώ να ακούω άλλο το “δεν το ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι άχρηστο, πατάτα και βλακεία”….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.