Motorola Moto 360, πληροφορίες ότι έρχεται τον Ιούλιο στα €249

Το Motorola Moto 360 smartwatch ανακοινώθηκε τον Μάρτιο την ίδια μέρα με το Android Wear OS της Google. Είναι το μόνο έξυπνο ρολόι από μεγάλο κατασκευαστή που έχει στρογγυλή οθόνη και προφανώς το πιο προσεγμένο όσον αφορά το σχεδιασμό και το στυλ του.

Ακόμη δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του εκτός από την στρογγυλή οθόνη αφής και το ένα κουμπί που έχει. Οι τελευταίες πληροφορίες που παίρνουμε από το Motorola Moto 360 είναι ότι η τιμή του θα είναι στα €249 και ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος Ιουλίου.

Το έξυπνο ρολόι της Motorola είναι αρκετά κοντά στο Samsung Galaxy Gear 2 αλλά δεν τραβάει φωτογραφίες ούτε πραγματοποιεί κλήσεις. Ωστόσο θα μπορεί να αλληλεπιδρά με ολόκληρο το Android OS και τις υπηρεσίες Google Now.

Και η LG έχει ανακοινώσει τα δικά της σχέδια για ένα Android Wear smartwatch το οποίο είναι το LG G Watch το οποίο περιμένουμε να δούμε τον Ιούνιο με τιμή στα €199.

Μιας και οι υπόλοιπες εταιρείες αρχίζουν να μπαίνουν στο παιχνίδι των smartwatches, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει η Samsung η οποία προς το παρόν κατέχει το 71% του συνόλου της αγοράς.

, Motorola Moto 360, πληροφορίες ότι έρχεται τον Ιούλιο στα €249
, Motorola Moto 360, πληροφορίες ότι έρχεται τον Ιούλιο στα €249
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Με διαφορά το πιο όμορφο από τα smartwatches…Πιστεύω πάντως ότι δύσκολα ένα τέτοιο γκατζετ θα αντικαταστήσει τα κλασικά ρολόγια. Κι αυτό γιατί το ρολόι εκτός από το να σου λεει την ώρα, χρησιμοποιείται ώς κόσμημα που εκπέμπει κύρος και πολυτέλεια.

Επομένως δύσκολα κάποιος θα βγάλει το καλό του ρολόι (Rolex, Omega, Tag Heuer κτλ κτλ) για να βάλει το Moto 360 ή το galaxy gear…

Άποψή μου πάντα..

Darth

εβγαλαν μια ομορφη συσκευη και ωραια ειπαν οχι παραειναι ολα καλα…πως να την χαλασουμε πως να την χαλασουμε βαζουμε μηα τημη στων θεω για να μην πουλισει (κλασσικα απατη)

Χάρης

Με 300 € παίρνω δυο ομορφα designατα calvin klein! αν είναι να δώσω τόσα πολλά για ένα smartwatch που είναι πραγματικά περιττο αξεσουάρ τότε μπορώ να “περιοριστώ” στις παροχες του smartphone μου! Υ.Γ darth πονανε τα ματια μας

Αντώνης Μαρίνος

Θεωρώ ότι η πρόταση της Sony που έχω εγώ (SW2) είναι πιο σωστή. Δηλαδή σχετικά λογικό κόστος (στο 1/3 των άλλων smartwatches αλλά και αυτών εδώ), με πολλές δυνατότητες, καλό s/w και όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

Αν οι τιμές αρχίσουν και μπαίνουν στα χωράφια των καλών προτάσεων (μιλάω για λογικές τιμές και normal μάρκες, όχι Vacheron, Omega, Jaeger, Patek και Rolex), τότε μόνο οι technofreaks θα προτιμήσουν ένα smartwatch από ένα ωραίο ρολόϊ (που είναι το μοναδικό κόσμημα που “δικαιούται” ο άντρας) και μόνο με αυτούς μεγάλο market share δεν φτιάχνεις….

Νίκος Κ.

Ti?? AXAXAXXAXAXAXXA ούτε με σφαίρες..

 Γιάννης

Δηλαδή ρε παιδιά εσείς πόσο περιμένατε να πάει η τιμή, δεδομένου οτι και το gear2 ειναι στα 300 ευρώ? Αυτο μάλιστα είναι πολυ πιο κοψό σε σχέση με τα άλλα, οπότε εξυπηρετεί και τα αισθητικά κριτήρια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.