MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

MSI Claw, MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Το MSI Claw τρέχει με τα τσιπ Meteor Lake Intel Core Ultra, κάτι που το κάνει να διαφοροποιείται από όλες τις άλλες φορητές κονσόλες της αγοράς που φορούν τσιπ AMD.

Η MSI δεν καθορίζει όλες τις επιλογές που θα είναι διαθέσιμες, ωστόσο αναφέρει πως θα προσφέρει μέχρι τον Core Ultra 7 155H, ο οποίος διαθέτει 6 πυρήνες P, 8 E-cores και 2 E-cores χαμηλής ισχύος με μέγιστο ρολόι turbo 4,8 GHz και 24 MB συνολικής μνήμης cache.

MSI Claw, MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Τα τσιπ Intel Core Ultra διαθέτουν τα νέα γραφικά Intel Arc, με την GPU 155H να είναι χρονισμένη στα 2,25 GHz και να υποστηρίζει σύγχρονες λειτουργίες απόδοσης, όπως η ανίχνευση ακτίνων και η εγγενής υποστήριξη XeSS.

Το MSI Claw θα έχει επίσης 16 GB μνήμης LPDDR5 και M.2 2230 NVMe PCIe Gen4 SSD χωρητικότητας έως 1 TB. Υπάρχει επίσης υποδοχή microSD για εύκολη επέκταση.

H κονσόλα διαθέτει μια οθόνη 120Hz VRR IPS LCD 7 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 και υποστήριξη αφής. Η οθόνη έχει 100% κάλυψη sRGB και φωτεινότητα έως 500 nit. Η συσκευή διαθέτει συνδεσιμότητα USB-C, Wi-Fi 7 και Bluetooth 5.4. Έχετε ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 2x2W και υποδοχή ήχου.

Το MSI Claw διαθέτει μπαταρία 53 Wh, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία. Η MSI ισχυρίζεται ότι η συσκευή έχει δυνατότητα διάρκειας ζωής μπαταρίας δύο ωρών κατά το gaming και συνοδεύεται από φορτιστή 65W στο κουτί.

Η συσκευή θα τρέχει Windows 11, θα περιλαμβάνει την εφαρμογή MSI Center M για τη διαχείριση των ρυθμίσεων της συσκευής και των εγκατεστημένων παιχνιδιών και θα υπάρχει ένα ειδικό κουμπί για την εκκίνησή της. Περιλαμβάνεται επίσης το MSI APP Player, το οποίο σας επιτρέπει να μιμηθείτε εφαρμογές και παιχνίδια Android.

MSI Claw, MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Το MSI Claw θα ξεκινά από τα 699 $ και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις παραλλαγές. Το κορυφαίο μοντέλο με τον αποθηκευτικό χώρο 155H και 1TB θα φτάνει τα 799 $. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Computers MSI

MSI Modern 14: Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14.

Reviews MSI Hands-on

MSI GE76 Raider review: Ο Δράκος απελευθερώθηκε!

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ένας από τους πιο τούμπανο φορητούς υπολογιστές εκεί έξω με Intel Core i9 11η γενιάς, RTX3080 16GB DDR6, 32GB RAM DDR4 2 SDD 1ΤΒ NVMe και οθόνη 17.3″ 4K 120Hz.

Business MSI

Έκλεψαν 220 τεμαχία RTX 3090 συνολικής αξίας 330.000$ από εργοστάσιο της MSI

Η MSI αναφέρει πως υπήρξε κλοπή στο εργοστάσιο της, με 220 τεμάχια RTX 3090 συνολικής αξίας 330.000$ να κάνουν φτερά.