MSI Creator 17: Το πρώτο Mini LED laptop [CES 2020]

, MSI Creator 17: Το πρώτο Mini LED laptop [CES 2020]

Το πρώτο Mini LED laptop στον κόσμο παρουσίασε η MSI στην CES 2020 υπό την ονομασία Creator 17. Το laptop έχει οθόνη των 17 ιντσών με ανάλυση 4K και αντί για LCD panel χρησιμοποιεί Mini LED το οποίο λέγεται ότι έχει καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων καθώς το μέγεθος του κάθε pixel είναι μικρότερο από 2mm.

Το display υποστηρίζει HDR περιεχόμενο και έχει 240 local dimming zones. Επίσης υπάρχει υποστήριξη 100% DCI-P3 με την μέγιστη φωτεινότητα να φτάνει τα 1000 nits.

, MSI Creator 17: Το πρώτο Mini LED laptop [CES 2020]

Για όσους δεν γνωρίζουν, η τεχνολογία Mini LED προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από dimming zones ωστόσο διαφέρει με την νέα Micro LED τεχνολογία την οποία αναπτύσσει η Samsung. Όσον αφορά την Micro LED τεχνολογία αυτή υπόσχεται να προσφέρει τα ίδια επίπεδα απόδοσης με τα OLED panel ενώ ταυτόχρονα θα εξαλείψει το burn-in και τον περιορισμό της φωτεινότητας.

Η MSI δεν ανακοίνωσε ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Creator 17 και δεν αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν και θα υποστηρίξουν το Mini LED display των 17 ιντσών.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MSI

MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Computers MSI

MSI Modern 14: Νέα σειρά laptop με Intel Core i7 11ης γενιάς αλλά και AMD Ryzen 5000 Series

Η σειρά Modern της MSI είναι φτιαγμένη για δημιουργούς και επαγγελματίες και ανανεώθηκε με το εντυπωσιακό, ελαφρύ αλλά και ισχυρό νέο Modern 14.

Reviews MSI Hands-on

MSI GE76 Raider review: Ο Δράκος απελευθερώθηκε!

Κυρίες και κύριοι αυτός είναι ένας από τους πιο τούμπανο φορητούς υπολογιστές εκεί έξω με Intel Core i9 11η γενιάς, RTX3080 16GB DDR6, 32GB RAM DDR4 2 SDD 1ΤΒ NVMe και οθόνη 17.3″ 4K 120Hz.