Multirama, Θα φέρουν πρώτοι το iPad;

Πολλά ακούγονται για το πότε και ποιος θα διαθέσει πρώτος το iPad στην Ελλάδα. Φήμες μιλούν για τα καταστήματα Germanos αλλά και για τα καταστήματα Multirama. Το δεύτερο μου ακούγεται λίγο πιο πιθανό μιας και τα Multirama είχαν (έχουν;) πολύ καλή συνεργασία με την Apple στη χώρα μας και αν θυμάστε καλά, ήταν οι πρώτοι που διέθεσαν το MacBook Air! Ακόμα ένα στοιχείο που δείχνει τα Multirama είναι ο διαγωνισμός που τρέχουν στο Facebook Fan Page με δώρο ένα από τα 3 πρώτα iPad που υποστηρίζουν ότι θα φέρουν Ελλάδα.

Δυστηχώς στους όρους του διαγωνισμού δεν αναφέρεται η ημερομηνία που θα γίνει η κλήρωση, ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε και το πότε θα έρθει το iPad στη χώρα μας. Anyway, έως τις 31 Μαρτίου όσοι γίνουν Fan στη σελίδα τους, μπαίνουν στην κλήρωση.

, Multirama, Θα φέρουν πρώτοι το iPad;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimaras100

η κλήρωση θα γίνει 07/04/2010

Νίκος

Εσύ είσαι υπεύθυνος για την εφοδιαστική αλυσίδα των Multirama και ξέρεις πότε θα λάβουν αποθέματα;

Staf

Φιλε Νικο χαλαρωσε..Θα μας απαγορευσεις να εκφερουμε γνωμη..??Γνωστος μου ειπε οτι τα δωρα θα δοθουν την επομενη μερα της κληρωσης.Δηλαδη τα αποθεματα τα εχουν ηδη..

Aris

για δωρο δεν με χαλαει καθολου…
ισα-ισα.
αλλα να δωσω λεφτα για ipad
οχι,ευχαριστω!!

ghannis

περιμενω το 3G.η cosmote εχει microsim

Nikkos K

Mπορεί να έχουν καλή συνεργασία με την Αpple, αλλά στον εφοδιασμό των καταστημάτων δεν πάει καλά το πράγμα. Ξέρω περίπτωση νέου Multirama σε μεγάλη αγορά της Αθήνας το οποίο δεν εφοδιάζεται (και δεν φταίει το κατάστημα) με προϊόντα της Apple. Πρόσφατα ήθελα να αγοράσω ένα iPhone από εκεί γιατί έχω μέσα έναν γνωστό μου και δεν τους είχαν στείλει συσκευές από…..τα Χριστούγεννα, τη στιγμή που άλλα καταστήματα είχαν κανονικά. Τελικά το πήρα από την προηγούμενή μου δουλειά (Γερμανός). Τι να πεις……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.