Έως και 20 συσκευές θα συνδέονται στο HTC 5G smart hub

Στην παρουσίαση της στην MWC 2019, η HTC παρουσίασε το HTC 5G smart hub. Πρόκειται για μία νέα συσκευή, η οποία μοιάζει με το Google Home Hub, ακούγεται σαν το Echo Show και δουλεύει ως WiFi.

Το HTC 5G smart hub, σχεδιαστικά θυμίζει το Google Home Hub. Η δυναμική που έχει η νέα συσκευή της HTC, στο σύστημα WiFi, δίνει την δυνατότητα σύνδεσης έως και 20 διαφορετικών συσκευών. Ο χρήστης με την παρέα του, μπορούν να δουν ταυτόχρονα 4K videos και να παίξουν παιχνίδια στα 60 fps.

Η συσκευή, χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό hardware της Qualcomm. Περιλαμβάνει το 60GHz WiFi chipset, το 2×2 WiFi 6-ready chipset, το Snapdragon 855 Mobile Platform και το μοντέλο X50. Με την βοήθεια τους, μπορείτε να έχετε έως και 20 συσκευές συνδεδεμένες ακόμη κι όταν ταξιδεύετε. Υποστηρίζει το Android 9 Pie,με το οποίο μπορείτε να έχετε μεγάλες ταχύτητες για download και αρκετή δυναμική που θα στηρίξει παιχνίδια είτε αυτά είναι PC είτε είναι Android.

Η συσκευή ελέγχεται με φωνή και με χειριστήριο, ενώ η μπαταρία είναι 7,660 mAh. Για την ώρα το HTC 5G Hub, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσω των εταιρειών Sprint, Telstra, Three UK, Deutsche Telekom, Sunrise, και Elisa, καθώς αυτές είναι από τις πρώτες που θα στηρίξουν το 5G δίκτυο. Ωστόσο για να μπορέσει να το αποκτήσει και να το χρησιμοποιήσει κάποιος, θα πρέπει να μένει σε πόλη που διαθέτει το συγκεκριμένο δίκτυο.

HTC 5G smart hub, Έως και 20 συσκευές θα συνδέονται στο HTC 5G smart hub

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.