myQ Pet Portal: High-tech πόρτα σκύλου με μόλις… $3.000! [CES 2021]


Η εταιρεία Chamberlain δημιούργησε την πιο high-tech πόρτα σκύλου που έχουμε δει, με την ονομασία myQ Pet Portal και μας την παρουσίασε στη CES 2021. Η νέα πόρτα σκύλου είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και είναι πλήρως αυτόματη, ενώ όταν πλησιάσει το κατοικίδιό σας και θέλει να βγει σας ειδοποιεί για το αν επιτρέπετε ή όχι το άνοιγμα.

Tο myQ Pet Portal έρχεται με δύο FHD κάμερες που μεταδίδουν πλήρως κρυπτογραφημένο βίντεο απευθείας στη συσκευή σας μέσω των S3 servers της Amazon. Επιπλέον, ενσωματώνει αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας και αφής, μικρόφωνα αλλά και ηχεία για να μιλήσετε με το σκύλο σας ή το κατοικίδιό σας. Τέλος, περιλαμβάνει ένα λουρί με Bluetooth χαμηλής ακτινοβολίας.

myQ Pet Portal, myQ Pet Portal: High-tech πόρτα σκύλου με μόλις… $3.000! [CES 2021]

Ακόμα και στο αυτόματο, η πόρτα ανοίγει μόνο αν το κατοικίδιο μείνει στάσιμο για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να σιγουρευτεί ότι όντως θέλει να βγει έξω, ενώ αυτόματα κλείνει με το που απομακρυνθεί το κατοικίδιο. Βέβαια, για να αποκτήσετε το myQ Pet Portal θα πρέπει να επενδύσετε 3.000 δολάρια, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

Μπραβο τα κοπριτακια μου, εχουν πορτα εξυπνοτερη απο αυτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas

P&G LifeLab: Το σπίτι του μέλλοντος

Το P&G LifeLab προσέφερε διαδραστικές εμπειρίες στους τομείς της φροντίδας σπιτιού, της υγιεινής, της προσωπικής περιποίησης και της βιώσιμης κατανάλωσης.

Computers Alienware ASUS CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas

CES 2021: 5 τούμπανα gaming laptop που ξεχωρίσαμε

5 gaming laptop που έκλεψαν την καρδιά μας στη φετινή CES 2021 και ξεχωρίσαμε από όλα τα υπόλοιπα στην έκθεση.

Games CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas PlayStation 5 Sony

PlayStation 5: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών [CES 2021]

Μέσα από τη συνέντευξη τύπου στη CES 2021, η Sony επιβεβαίωσε πως το PlayStation 5 είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών.

Gear CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas RAZER

Project Hazel: Η έξυπνη μάσκα της Razer για την εποχή του COVID-19 [CES 2021]

Η Razer παρουσίασε τη δική της, έξυπνη μάσκα κατά του COVID-19 στη CES 2021, με την ονομασία Project Hazel και φυσικά… RGB LED.