Μυστικός κώδικας στο iOS δίνει στοιχεία για τον επεξεργαστή των νέων iPad Pro

, Μυστικός κώδικας στο iOS δίνει στοιχεία για τον επεξεργαστή των νέων iPad Pro

Κώδικας που είναι καλά κρυμμένος στο iOS 14.5 beta, αποκαλύπτει τις… χάρες του επεξεργαστή των επερχόμενων iPad Pro. Εκτός από την ισχύ του, το chip που θα φορούν τα μελλοντικά iPad Pro θα έχει και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το iOS 14.5 σε δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμο στους developers, οι πιο παρατηρητικοί εκ των οποίων ανακάλυψαν ότι υπάρχει αναφορά στο chip Apple 13G, με την αντίστοιχη GPU του. Τέτοιος επεξεργαστής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι προφανές ότι εδώ γίνεται λόγος για ένα μελλοντικό μοντέλο. Άλλες πηγές εκτιμούν ότι εδώ πρόκειται για τον Apple A14X που θα βασίζεται στον Α14 Bionic.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΝΟΣ

Καλησπερα τα ipad pro των τελευταιων 4χρονων ειναι ετσι και αλλιως πιο γρηγορα απο τα αντιστοιχα macbook air λογω των Arm επεξεργαστων που φορανε ,απλα τα νεα mac με τον νεο επεξεργαστη M1 εφτασαν και ξεπερασαν τα περσινα ipad και τωρα περιμενουμε τον Α14 X …….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.