NAVIGON 8410 Premium, GPS από ατσάλι και γυαλί

Η NAVIGON επαναπροσδιορίζει τον όρο Premium. Το High-Tech μοντέλo NAVIGON 8410 ανοίγει, με το συνδυασμό των μοναδικών του χαρακτηριστικών, μία νέα εποχή στην πλοήγηση. Η εξαιρετικά επίπεδη οθόνη αφής διαστάσεων 5 ιντσών, προστατεύεται από ματ γυαλί, ενώ το περίβλημα της συσκευής είναι από ατσάλι. Η πλοήγηση αποκτά πλέον νέες διαστάσεις, αφού με ένα απαλό άγγιγμα ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τη συσκευή. Μία απαλή διαγώνια κίνηση πάνω από την οθόνη αρκεί για να ενεργοποιηθεί το Voice Command.

Navigon 8410

Η καινοτομία της συσκευής υπογράφεται και από δύο ακόμη βασικά στοιχεία: τη φωτορεαλιστική απεικόνιση σπιτιών, δρόμων κ.λπ., μέσω της λειτουργίας Real City3D, που είναι διαθέσιμη για κάποιες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και για τη λειτουργία Voice Command, όπου μέσω του Professional Voice Command ο χρήστης μπορεί να καλεί με φωνητικές εντολές ονόματα από το βιβλίο διευθύνσεών του και να οδηγείται με ακρίβεια στη διεύθυνση που έχει προδηλωμένη για κάθε επαφή.

Μία ακόμη καινοτομία της NAVIGON αποτελεί και ο Media-Player που ενσωματώνεται στη σειρά 8410 και ο οποίος δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών, μουσικής και απλών φωτογραφιών. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η σειρά ολοκληρώνεται από όλες τις γνωστές μέχρι σήμερα λειτουργίες που διαθέτει η
NAVIGON, αλλά και νέες λειτουργίες όπως τα: NAVIGON MyRoutes και NAVIGON Clever Parking.

Το Navigon MyRoutes είναι ένα σύστημα πλοήγησής που μαθαίνει και προσαρμόζεται σύμφωνα με την οδηγική συμπεριφορά του χρήστη, ενώ παράλληλα μαθαίνει την πόλη στην οποία πλοηγείται. Έχοντας οδηγήσει για περίπου 8 ώρες, το σύστημα πλοήγησης έχει πλέον εξοικιωθεί με τον τρόπο οδήγησης και προσαρμόζει ανάλογα τη διαδρομή που προτείνει στον οδηγό. Τους επιθετικούς οδηγούς η NAVIGON τους δρομολογεί από εθνικές οδούς και μεγάλες αρτηρίες που επιτρέπουν οδήγηση με μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ οι πιο συντηρητικοί δρομολογούνται από τουςαστικούς ιστούς, καθώς το ζητούμενο δεν είναι η ταχύτητα, αλλά η μικρότερη δυνατή χιλιομετρική απόσταση και άρα και η χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης.

Η λειτουργία Clever Parking βοηθά τον οδηγό στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης. Οι πληροφορίες που υπάρχουν διαθέσιμες για την Ελλάδα αφορούν μόνο στην απόσταση όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης και το αν πρόκειται για στεγασμένο χώρο ή υπαίθριο. Πριν ακόμη φτάσετε στον προορισμό σας, σας δίνει πληροφορίες για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης που υπάρχουν σε κοντινή απόσταση.

Το NAVIGON 8410 ενσωματώνει χάρτες της Navteq Ελλάδας και Ευρώπης και κοστίζει 450 ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NASA Science

To Perseverance της NASA δημιουργεί οξυγόνο στον Άρη

Ακόμα μία διαστημική πρωτιά φέρνει το Perseverance της NASA ως δώρο στην ανθρωπότητα από την επιφάνεια του Άρη.

Gear TCL

TCL 10 TABMAX: Απελευθερώστε την δύναμη της δημιουργικότητας

Το TCL 10 TABMAX είναι ένα tablet που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προβολής μέσω της οθόνης FHD+ 10,36 ιντσών και της τεχνολογίας NXTVISION.

Gear Apple

Apple event: Εδώ θα μάθεις για όλα όσα ανακοινώθηκαν εχθές

Νέα μοντέλα iMac και iPad Pro με επεξεργαστή M1, νέο Apple TV 4K, νέο AirTag αξεσουάρ εύρεσης αντικειμένων και νέο, ζωηρό φινίρισμα στο iPhone 12 σε μωβ απόχρωση.

Gear Samsung

SmartThings Find: Καλύτερος έλεγχος για τις συνδεδεμένες συσκευές

Η υπηρεσία συνεχίζει να εξελίσσεται, επίσης, με ενισχυμένες λειτουργίες ιδιωτικότητας και αναβαθμίσεις φωνητικών εντολών.