Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

AirPods Max, Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

Στη μεγάλη της εκδήλωση “It’s Glowtime”, η Apple παρουσίασε τα νέα της ακουστικά AirPods Max και Airpods 4.

Τα AirPods Max ενημερώνονται με θύρα φόρτισης USB-C και νέες επιλογές χρωμάτων, όπως Midnight, Blue, Purple, Orange και Starlight.

Επιπλέον, η Apple είπε ότι τα AirPods Max κερδίζουν υποστήριξη για Personalized Spatial Audio με την επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού iOS 18.

Το ενημερωμένο AirPods Max θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία για 549 $ από σήμερα και τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Η Apple δεν ανακοίνωσε άλλες αλλαγές για το AirPods Max κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της.

Aκόμα, τα AirPods 4 θα διατίθενται σε δύο μοντέλα: ένα βασικό μοντέλο με 129 $ και ένα μοντέλο με Active Noise Cancellation για 179 $.

AirPods Max, Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

Η Apple είπε ότι βελτίωσε τη σχεδίαση των AirPods για να δημιουργήσει τα πιο άνετα AirPods που έχουν υπάρξει ποτέ με τα μοντέλα τέταρτης γενιάς. Τα AirPods 4 διαθέτουν υποστήριξη για κινήσεις κεφαλιού και φωνητική απομόνωση για την αφαίρεση του θορύβου του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

Η θήκη για τα AirPods 4 είναι η μικρότερη θήκη που είχε ποτέ κάποιο μοντέλο AirPods και διαθέτει φόρτιση USB-C με συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Όσον αφορά το δεύτερο μοντέλο AirPods 4, διαθέτει Active Noise Cancellation, με λειτουργία διαφάνειας, επίγνωση συνομιλίας και προσαρμοστικό ήχο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Κυκλοφόρησε η μεγάλη ενημέρωση της Apple – Ποιες συσκευές θα την πάρουν

Το iOS 18 κυκλοφορεί επίσημα σε χρήστες σε όλο τον κόσμο στα υποστηριζόμενα iPhone που είναι συμβατά με την ενημέρωση λογισμικού.

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.