Στο πίσω μέρος υπάρχει το λογότυπο του παιχνιδιού, μαζί με την ονομασία του σε χρυσό χρώμα, με artwork στο εσωτερικό του κουτιού.
Μπορεί το Final Fantasy VII Remake να έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αποκλειστικά για το PlayStation 4, όμως η Sony κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση περιορισμένου αριθμού τεμαχίων του Walkman της, αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.
Η συλλεκτική έκδοση του Walkman έρχεται σε συσκευασία παρόμοια με το παιχνίδι, ενώ μέσα στο κουτί περιλαμβάνει artwork από τον κόσμο του Final Fantasy VII. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει το λογότυπο του παιχνιδιού, μαζί με την ονομασία του σε χρυσό χρώμα, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε το λογότυπο του Walkman σε λευκό χρώμα, όπως στην απλή έκδοση.
Δυστυχώς στο λειτουργικό του δε βλέπουμε κάτι ξεχωριστό, όπως εικονίδια ή αντίστοιχους χρωματισμούς με το παιχνίδι. Η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι πως έχει ένα φόντο του Final Fantasy VII Remake. Πάντως, η συσκευή πρόκειται για το Walkman NW-A105, το οποίο έρχεται με TFT οθόνη 3,6 ιντσών ανάλυσης HD, προσφέροντας Stereo mini jack, DSEE HX, Clear Audio+ και Digital Noise Cancellation.
Η Sony καταγράφει ισχυρές πωλήσεις PS5 games στο PC, με τη multi-platform στρατηγική να ενισχύει τα έσοδα του PlayStation χωρίς να επηρεάζει την κονσόλα.
Η Sony κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη νέα λειτουργία Soft Pause που επιτρέπει μειωμένη ένταση gameplay σε multiplayer τίτλους, προσφέροντας προσωρινό διάλειμμα χωρίς πλήρη παύση.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου