Νέα έκδοση Sony Walkman σε συνεργασία με το Final Fantasy VII Remake

Μπορεί το Final Fantasy VII Remake να έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αποκλειστικά για το PlayStation 4, όμως η Sony κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση περιορισμένου αριθμού τεμαχίων του Walkman της, αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Η συλλεκτική έκδοση του Walkman έρχεται σε συσκευασία παρόμοια με το παιχνίδι, ενώ μέσα στο κουτί περιλαμβάνει artwork από τον κόσμο του Final Fantasy VII. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει το λογότυπο του παιχνιδιού, μαζί με την ονομασία του σε χρυσό χρώμα, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε το λογότυπο του Walkman σε λευκό χρώμα, όπως στην απλή έκδοση.

, Νέα έκδοση Sony Walkman σε συνεργασία με το Final Fantasy VII Remake

Δυστυχώς στο λειτουργικό του δε βλέπουμε κάτι ξεχωριστό, όπως εικονίδια ή αντίστοιχους χρωματισμούς με το παιχνίδι. Η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι πως έχει ένα φόντο του Final Fantasy VII Remake. Πάντως, η συσκευή πρόκειται για το Walkman NW-A105, το οποίο έρχεται με TFT οθόνη 3,6 ιντσών ανάλυσης HD, προσφέροντας Stereo mini jack, DSEE HX, Clear Audio+ και Digital Noise Cancellation.

Δείτε επίσης: Final Fantasy VII Remake Review

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.