Nέα ενημέρωση για το Samsung Galaxy Watch 4 – Τι νέο φέρνει

Samsung Galaxy Watch 4, Nέα ενημέρωση για το Samsung Galaxy Watch 4 – Τι νέο φέρνει

Η Samsung κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού για το Galaxy Watch 4 και το Galaxy Watch 4 Classic, που συνοδεύεται από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις δυνατοτήτων, καθώς και με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας.

Η Samsung γνωστοποίησε ότι εφαρμόζεται ένας “κώδικας σταθεροποίησης που σχετίζεται με τη λειτουργία ισχύος” σε αυτήν την ενημέρωση, σε μια προσπάθεια να διορθωθεί το πρόβλημα των ρολογιών που “πεθαίνουν”. Η εταιρία δείχνει να μην τα πηγαίνει τόσο καλά, καθώς χιλιάδες είναι μέχρι στιγμής οι αναφορές για “νεκρά” ρολόγια μετά τη νέα ενημέρωση GVK4. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν συμβαίνει τόσο συχνά όσο συνέβαινε με την προηγούμενη ενημέρωση και επίσης δεν μπορούμε να βγάλουμε το βιαστικό συμπέρασμα ότι η Samsung δεν διόρθωσε τίποτα.

Από την άλλη υπάρχουν χρήστες που δεν έχουν αναφέρει προβλήματα με την συγκεκριμένη ενημέρωση, επομένως ορισμένοι εικάζουν ότι μπορεί να σχετίζεται με την ηλικία του smartwatch, με τις παλαιότερες μονάδες να είναι προφανώς πιο επιρρεπείς σε αυτά τα ζητήματα. Το Galaxy Watch 4 εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια που μπορείτε να αποκτήσετε.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.