Νέα iPad: Μάλλον έρχονται τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου

iPad Pro, Νέα iPad: Μάλλον έρχονται τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου

Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στην αγορά κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

«Για όσους αναζητούν πιο συγκεκριμένο χρόνο, μου είπαν ότι η κυκλοφορία θα γίνει πιθανώς την εβδομάδα της 6ης Μαΐου», δήλωσε ο Gurman, στην κυριακάτικη ενημερωτική του στήλη Power On. “Άλλα δεδομένα δείχνουν προς αυτόν το πλάνο: τα καταστήματα λιανικής της Apple ετοιμάζονται να λάβουν νέο υλικό μάρκετινγκ προϊόντων αργότερα εκείνη την εβδομάδα. Αυτό είναι συνήθως ένα σημάδι ότι μια νέα κυκλοφορία προϊόντος έρχεται.”

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M3, οθόνες OLED, λεπτότερο περίβλημα, λεπτότερα πλαίσια, επιλογή ματ οθόνης, μπροστινή κάμερα προσανατολισμένη στο τοπίο, άλλες αλλαγές σχεδιασμού και πιθανώς ασύρματη φόρτιση MagSafe.

Ακόμα, δύο νέα μοντέλα iPad Air με το τσιπ M2 και μια μπροστινή κάμερα προσανατολισμένη στο τοπίο, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου iPad Air 12,9 ιντσών.

Ένα νέο Magic Keyboard για το iPad Pro με περίβλημα από αλουμίνιο, μεγαλύτερο trackpad και άλλες σχεδιαστικές τροποποιήσεις, επίσης αναμένονται.

Τέλος, ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μπορεί να έχει μια νέα squeeze gesture για ορισμένες ενέργειες και να υποστηρίζει τελικά το visionOS.

Η Apple ενημέρωσε για τελευταία φορά το iPad Pro και το iPad Air τον Οκτώβριο του 2022 και τον Μάρτιο του 2022, αντίστοιχα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.