Νέα iPad Pro 2021: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με τιμή έως 2.750 ευρώ

Tablet με 2.500 ευρώ; Αν είναι ένα από τα νέα iPad Pro που ανακοινώθηκαν προχθές και κυκλοφόρησαν ήδη στην ελληνική αγορά, ναι γίνεται. Μόλις μάθαμε τις τιμές όλων των μοντέλων της σειράς του 2021 και σίγουρα θα χρειαστείς αρκετά voucher των 200 ευρώ για να μπορέσεις να αποκτήσεις. Εντάξει αστιευόμαστε, είναι εργαλεία για επαγγελματίες αλλά και εμείς οι απλοί καταναλωτές θα θέλαμε να το έχουμε στα χερια μας αν μας βόλευε το μεγάλο μέγεθος της οθόνης τους των 12.9 ιντσών. Ακολουθούν οι τιμές τους στην Ελλάδα.

iPad Pro 2021 WiFi τιμή

Νέο iPad Pro WiFi 128GB, τιμή 1.299 ευρώ
Νέο iPad Pro WiFi 256GB, τιμή 1.419 ευρώ
Νέο iPad Pro WiFi 512GB, τιμή 1.659 ευρώ
Νέο iPad Pro WiFi 1ΤΒ, τιμή 2.119 ευρώ
Νέο iPad Pro WiFi 2ΤΒ, τιμή 2.599 ευρώ

iPad Pro 2021 5G τιμή

Νέο iPad Pro 5G 128GB, τιμή 1.479 ευρώ
Νέο iPad Pro 5G 256GB, τιμή 1.599 ευρώ
Νέο iPad Pro 5G 512GB, τιμή 1.849 ευρώ
Νέο iPad Pro 5G 1ΤΒ, τιμή 2.299 ευρώ
Νέο iPad Pro 5G 2ΤΒ, τιμή 2.749 ευρώ

, Νέα iPad Pro 2021: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με τιμή έως 2.750 ευρώ

Νέο iPad Pro 2021

Το νέο iPad Pro είναι πιο ισχυρό από ποτέ με επιδόσεις που το καθιστούν κορυφαίο στην κατηγορία του. Ενσωματώνει τον ευφυή επεξεργαστή M1, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την Apple και προσφέρει υψηλές ταχύτητες. Το iPad Pro 12.9 ιντσών διαθέτει Liquid Retina XDR οθόνη, παρέχοντας μία μεγαλειώδη εμπειρία θέασης με λεπτομέρεια ακόμα και στις πιο απαιτητικές HDR εργασίες.

Τα Cellular μοντέλα υποστηρίζουν για πρώτη φορά ταχύτητες 5G για ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση μέσω δεδομένων δικτύου, ενώ η Ultra Wide κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής επιτρέπει τη λειτουργία Center Stage, η οποία βάζει σε κεντρικό πλαίσιο τον χρήστη για ακόμα καλύτερες βιντεο-κλήσεις.

Το νέο iPad Pro διαθέτει χώρο αποθήκευσης έως 2TB και σε συνδυασμό με το iPadOS, καθώς και το Magic Keyboard που διατίθεται πλέον και σε λευκή απόχρωση, είναι η ισχυρότερη συσκευή iPad που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Το iPad έχει κυριαρχήσει στην αγορά και προσφέρει για όλα τα βαλάντια εκδόσεις από 350 περίπου ευρώ έως 2000+.
Η αλήθεια είναι ότι για τα ακριβά tablet της εταιρείας έχει κάνει κάτι μοναδικό. Με το magic keyboard στην ουσία … προσφέρει ένα υβριδικό υπολογιστή από 11-12,9 οθόνη σε μια λογική τιμή για Apple. Προφανώς είναι για συγκεκριμένους πελάτες.
Πχ με iPad Air+magic keyboard έχεις έναν υβριδικό υπολογιστή με 1100 περίπου. Με iPad pro ανάλογα το μοντέλο με περισσότερα.

SUPS 👨‍⚖️

εγω περιμενω κανα σχολιο που θα λεει ”ενα απλο ταμπλετ ειναι και πληρωνεις το μηλο”….που ετσι και παιρνανε χαμπαρι τη δυναμη του Μ1 θα πεταγαν τα desktop τους απο τη ντροπη…

Μακης

Ε οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι..Με 1500 ευρω εφτιαξα desktop περυσι με 12πυρινο 32 γιγα ραμ και 2 δισκους μεσα και παιζω παιχνιδια στην oled μου που το ipad αν το εβλεπε θα αυτοκαταστρεφοταν!!Μην λεμε και οτι θελουμε.Ναι οκ ο Μ1 ειναι πολυ καλος αλλα δεν συγκρινεται με δυναμη ραιζεν 12πυρινο και 2080 καρτα γραφικων και 32 γιγα ραμ!!!!!!!!!!

Konstantinos

Πάρε το σούπερ desktop σου με την oled βόλτα να παίξεις κανά παιχνίδι. Να σε δω!

Μακης

Εχω asus rogue 2 για αυτο και switch ”σπασμενο”…Και παλι μου βγηκε φτηνοτερα στα 2100 ολα μαζι με το pc!!ευχαριστω πολυ..

Last edited 2 years πριν by Μακης
SUPS 👨‍⚖️

ελεος δεν παιρνει κανεις Ipad για να παιζει παιχνιδια..το κανεις και με κανα tcl αυτο …

Dimitris

Εγώ για Mobile Legends

SUPS 👨‍⚖️

Η λεξη φορητοτητα σ λεει κατι ή νομιζεις οτι ειμαστε στο 2005?

Techmentions

Και ένα Macbook Air κοστίζει όσο το iPad Pro και είναι άκρως φορητό.

Nefeli

Ένα απλό tablet θα παραμείνει εάν δεν αποκτήσει τις δυνατότητες του macos big sur και το optimized που ακόμα περιμένουν τα MacBook m1 σε σχέση με τους Intel πάνω σε ζωτικές λειτουργίες και ανάγκες όσοι γνωρίζουν ξέρουν.Ο m1 είναι out of space δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αλλά θά πρέπει νά δώσουν τις ίδιες δυνατότητες χρήσης

Techmentions

Επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος που δε κοίτα μόνο την ισχύ αλλά και το λογισμικό!

Techmentions

Τι να κάνεις τον Μ1 με το iPadOS που είναι τόσο περιορισμένο που χτυπάς το κεφάλι σου; Και προτού πεις καμία κακία, είμαι χρήστης iPad 8ης γενιάς και ξέρω ότι τα iPad είναι πολύ καλά τάμπλετ.

Aggelos

Αποκλειστικά για apple bots. Με την τιμή αυτή αγοράζεις ένα τάμπλετ ένα λάπτοπ και ένα xbox ίσως και μια τηλεόραση για τα πιο ακριβά.

Ioannis

Ολα αυτα μαζι ειναι το ipad pro.
Tablet,Laptop,xbox και τηλεοραση μαζι.
Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα αντι να παιρνεις μια μια συσκευη ξεχωριστα!!

SUPS 👨‍⚖️

και με την τιμη αυτων αγοραζεις τουλαχιστον 500 τυλιχτα γυρο χοιρινο…

Μακης

Ειπες και κατι σωστο!!Καθως τα σουβλακια ειναι απειρως καλυτερα απο ipad pro χαχαχαχχα…βασικα οτι και να παρεις με 1500 ευρω ειναι καλυτερα απο ipad pro..Η πραγματικη προκληση ειναι να βρουμε τι ειναι χειροτερο απο το να πεταξεις τα λεφτα σου για ipad pro..Λοπον ξεκιναω πρωτος..Στα σκουπιδια..επομενος!!

SUPS 👨‍⚖️

Δεύτερος συνεχίζω εγώ LG oled 😘

Αντώνης

Θα μας πείτε και που κυκλοφόρησαν γιατί το ψάχνω;

Makis

Δεν χρειάζεται να πάρεις το pro. Το 90% των λειτουργιών, μη σου πω και παραπάνω, το κάνεις με το τελευταίο Air των 550€. Στα 5 χρόνια το πουλάς 200€ και είσαι κύριος.

Δημήτρης Κρήτη

Νομίζω ότι δεν πρέπει καταρχήν να συγκρίνουμε ένα τάμπλετ με ένα υπολογιστή γιατί το τάμπλετ σε καμία περίπτωση δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει υπολογιστής ακόμα και αν φέρει κοινό επεξεργαστή με υπολογιστή της ίδιας εταιρείας. Το ότι μπορεί να κάνει κάποια πράγματα κοινά με λάπτοπ (χωρίς να τα κάνει πιο γρήγορα ή καλύτερα) δεν σημαίνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή. Στα δικά μας τώρα για όποιον θέλει να αγοράσει κάτι έξυπνο…δεν πάει στα καινούργια ipad 11, 12.9 αλλά με λιγότερα χρήματα σε ένα macbook air m1 που έχει την δυνατότητα ήδη να τρέχει και τις εφαρμογές του ipad pro. Αυτό θεωρείτε άνετα έξυπνη λύση..καθώς το εν λόγο λάπτοπ είναι φθηνότερο, πιο γρήγορο από το ipad pro, με μεγαλύτερο σκληρό δίσκο στην αρχική έκδοση και για όποιον θέλει ήδη τρέχουν και τα windows με Virtual machine αν θέλει να παίξει και κανένα παιχνιδάκι σε ανάλυση FULL HD. Άποψη μου από την στιγμή που έφτιαξαν ένα λάπτοπ που μπορείς να κατεβάσεις και τις εφαρμογές του ipad/iphone και ταυτόχρονα να έχει και την χρήση του λάπτοπ και μάλιστα με 15-17 ώρες μπαταρία, δεν πας ρε Apple να χρησιμοποιήσεις το Μ1 και στο νέο τάμπλετ. Εκεί που πας να το κάνεις… Συνέχεια »

Nefeli

Ότι καλύτερο έκανες και fanless χωρίς ανεμιστήρα για μια δεκαετία οποίος θα θέλει να το κρατήσει ήδη είναι 3-4 χρόνια μπροστά τα κάνει όλα και συμφέρει θα μου το φέρει πρώτα ο Θεός η θειά μου από Αμέρικα 999 dollars τουτέστιν 830€ουτε στον παπά μην το πεις έχω βρει την υγειά μου όλα τα apple products τα παίρνω από 300 μέχρι 500€ φθηνότερα όσο πιο ακριβά είναι στην Ελλάδα τόσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τιμής

Chris_BMW

Στα 2700 παίρνεις 2 TB χωρητικότητα
Δύναμη αντίστοιχη του τελευταίου MacBook Air και δυο φορές πιο δυνατό από το φημολογούμενο tab s8 που θα παρουσιαστεί τον… Αύγουστο και θα φοράει τον 888.
Ram 16GB
ΟΘΟΝΑΡΑ με χαρακτηριστικά αντίστοιχα των 5000 € της xdr οθόνης της Apple και φωτεινότητα στα 1600nits όταν το tab s7 με την amoled δεν φτάνει ούτε τα 400nits
Χωρίς burn in και χωρίς πονοκεφάλους καθότι ουσιαστικά είναι lcd .

Κάμερες σχεδόν αντίστοιχες του I phone 12 με την μπροστά να σε κάνει και focus στο κέντρο .
Thunderbolt έξοδο (το μόνο ταμπλετ που έχει )
Και 5G συνδεσιμότητα.
Δεν υπάρχει το μηχάνημα και δεν είναι για όλους .

Ουσιαστικά οι περισσότεροι θα βολευτούν με το καινούργιο air αλλά μην λέμε ότι θελουμε .

Το μηχάνημα φυσάει και έθαψε ΟΛΟ τον ανταγωνισμό από tab s7-s8 μέχρι surface που είναι πιο αδύναμα και από τα Samsung…

Last edited 2 years πριν by Chris_BMW
I am

Ναι οκ συμφωνώ αλλά σε τιμή πουλάει η Samsung; χωρίς να έχω ψάξει πολύ δεν υπάρχουν tablet σε παρόμοια τιμή όποτε λογικό και επόμενο να είναι το καλύτερο by far. Φυσικά όλοι θα θέλαμε ένα αλλά τι να λέμε τώρα..

jonjon

Τρομερά εργαλεία για αυτούς που θα χρειαστούν για τη δουλειά τους για τους υπόλοιπους να έχουμε να λέμε!

Lefteris

Αν και είμαι χρήστης android, respect στην apple.

Σάκης

Συγνώμη που χαλάω τον οίστρο σας, αλλά μια ταμπλέτα είναι. Καλή για την ανάγνωση των ειδήσεων της ημέρας κατά την πρωινή αφόδευση.

SUPS 👨‍⚖️

Λογικό να λες αυτά, ο μέσος Έλληνας μόνο σε αυτό βρίσκει χρηστικότητα…Δεν είναι και για πολλά παραπάνω.

Techmentions

Γιατί να δώσει κανείς τόσα χρήματα για το iPad Pro όταν μπορεί να τα δώσει σε ένα Macbook;

SUPS 👨‍⚖️

”κατοχε΄΄ ipad μηπως ξεχνας αυτο?

Techmentions

Αυτό δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο iPad Air🤔?? Πρέπει να συνδυάζεται με 120Hz και M1 για να το ευχαριστηθείς?? Ακόμα δεν βρήκα επιχείρημα!
Επίσης, έχω πράγματι iPad, μάλιστα είμαι ευχαριστημένος. Αν είσαι διατεθειμένος να πάρεις ένα iPad Pro, που φαίνεται ότι είσαι, ε, πάρε!

Techmentions

Ακόμα περιμένω ….

Σάκης

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ανήκω στον μέσο Έλληνα;

SUPS 👨‍⚖️

το σχόλιο σου…Δεν πειράζει όμως ..ο,τι μπορει ο καθενας…

Σάκης

Ενδιαφέρον. Οποιαδήποτε άποψη διαφορετική από την δική σου καταστάσει τον σχολιαστή σε κατηγορία, προφανώς υποδιαίστερη αυτής που έχεις για τον εαυτό σου. Το θέμα όμως παραμένει. Τι εργασίες μπορείς να κάνεις με μια ταμπλέτα; Αναμένω την απάντησή σου χωρίς εύκολες αερολογίες… μιας και εσύ μπορείς.

SUPS 👨‍⚖️

διαφορετικη αποψη δεν ειναι να λες οτι χρησιμευει κατι τετοιο ..στην τουαλετα…Αποψη απειρου κομπλεξ ειναι..Αν εσυ θεωρεις τετοια προιοντα χρησιμα για να διαβαζεις τις ειδησεις στη τουαλετα καλυτερα να μην σχολιαζεις ..Προφανως και ο καθενας δεν ζηταει τα ιδια πραγματα ή δεν ειναι για τα ιδια πραγματα…

Σάκης

Έτσι, ακριβώς έτσι απαντά κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα.

SUPS 👨‍⚖️

Επιχειρηματα υπαρχουν απειρα για τις δυνατοτητες rendering 4K που κανουν λαπτοπ ακομα και pc να ντρεπονται χωρις να αναφερω για το ποσο future-proof ειναι ενας τοσο δυνατος επεξεργαστης….Δεν χρειαζεται να συζητησω κατι αλλο με χρηστες ταμπλετ στη τουαλετα ας βρεις κανεναν του επιπεδου σου..φιλικα..

Πέτρος

Ο SUPS νομίζει ότι πρέπει να μην έχεις χρήματα για να μιλάς άσχημα για το iPad Pro. Γενικώς, βγάζει βιαστικά συμπεράσματα!

SUPS 👨‍⚖️

οταν λεει οτι ειναι μια ταμπλετα για να διαβαζεις τις ειδησεις στη πρωινη αφοδευση θα εχετε και τις απαντησεις που σας αξιζουν…Ελα περαστικα σας.

TechMentions

Και σύ όταν έχει κάποιος μια άποψη διαφορετική από τη δίκη σου χρειάζεται να βγάζεις τόση χολή?

Ηλίας

Παραγγελία 8 Μαΐου κι σήμερα 15 Ιουνίου κι ακόμα περιμένουμε για το IPad Pro 2021 128GB WIFI. ΕΛΕΟΣ !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.