Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

, Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Η JBL ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στην ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου της, με τις νέες προτάσεις να ακούνε στα ονόματα Reflect MINI TWS και Live FREE NC+. Οι δύο προτάσεις της εταιρείας προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου και Smart Ambient τεχνολογία για έξυπνη εναλλαγή μεταξύ των modes.

JBL Reflect MINI TWS

, Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Τα JBL Reflect MINI TWS έρχονται με μπαταρία για έως και 7 ώρες συνεχόμενης χρήσης, με τη θήκη τους να προσθέτει επιπλέον 14 ώρες. Η θήκη των ακουστικών φορτίσει μέσω USB Type-C, ενώ προσφέρουν και IPX7 προστασία από νερό και σκόνη. Το κάθε ακουστικό μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το άλλο, ενώ έχουν και υποστήριξη για τις ψηφιακές βοηθούς Alexa και Google Assistant. Τα JBL Reflect MINI TWS απευθύνονται σε αθλητές, με επιπλέον υποστήριξη για να εφαρμόζουν απόλυτα στο αυτί. Η τιμή τους θα είναι 149 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε μαύρο, άσπρο και μπλε.

JBL Live FREE NC+

, Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Η πιο mainstream πρόταση της εταιρείας, τα JBL Live FREE NC+, απευθύνονται σε όσους θέλουν TWS για καθημερινή χρήση, με πιο κομψό σχεδιασμό. Όπως και τα Reflect MINI, τα Live FREE NC+ προσφέρουν αυτονομία 7 ωρών και έως 21 ωρών μαζί με τη θήκη τους, φορτίζουν ενσύρματα ή ασύρματα, προσφέρουν υποστήριξη Google Assistant ή Amazon Alexa και είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη με πιστοποίηση IPX7. Επίσης, υποστηρίζουν έξυπνο pairing σε συσκευές και έχουν εργονομικό σχεδιασμό. Τα JBL Live FREE NC+ θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε μαύρο, άσπρο, μπλε και rose με τιμή 159 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 JBL

Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική.

Reviews Hands-on JBL

JBL Tune 120TWS ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα ασύρματα ακουστικά JBL Tune 120TWS για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς καλώδια και χωρίς ενοχλήσεις.

Gear JBL

JBL Flip 5: Νέο πλήρως αδιάβροχο ηχείo Bluetooth

Το JBL Flip 5 είναι το νεότερο μέλος της δημοφιλούς γκάμας ηχείων Bluetooth που ανεβάζει την φορητή εμπειρία ακρόασης στο επόμενο επίπεδο.

Gear Gadgets JBL

Κερδίστε, Σύστημα ηχείων 2.1 JBL Creature III

Η Τρίτη Γενιά του επιτυχημένου συστήματος JBL Creature “προσγειώθηκε” πρόσφατα στην Ελληνική αγορά. Το νέο σύστημα ηχείων 2.1 JBL Creature III, είναι σίγουρο ότι μόλις το συνδέσετε στoν υπολογιστή σας θα αποτελέσει για εσάς την τέλεια λύση για να ακούσετε μουσική, για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή εφαρμογές ήχου. Κάντε το δικό σας.