Νέο iPad: Με Α13 Bionic και USB Type C στο Mini

, Νέο iPad: Με Α13 Bionic και USB Type C στο Mini

H Apple εξοπλίζει το νέο iPad με ακόμα καλύτερο επεξεργαστή A13 Bionic, ο οποίος υπόσχεται μεγαλύτερη ισχύ. Μαζί με τον νέο επεξεργαστή το νέο iPad είναι εξοπλισμένο και με καλύτερη selfie camera.

Εκτός από τον βελτιωμένο επεξεργαστή A13 Bionic, το νέο iPad έχει μπροστινή κάμερα στα 12 Megapixel για καλύτερη ποιότητα βιντεοκλήσης. Στο νέο tablet μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει περιφερειακά, όπως είναι το πληκτρολόγιο και το Apple Pencil. Στο θέμα του λειτουργικού συστήματος έχουμε το iPadOS 15. Το νέο μοντέλο ξεκινά σε ενδεικτική τιμή 329 δολαρίων στις ΗΠΑ και 299 δολαρίων για τα σχολεία.

, Νέο iPad: Με Α13 Bionic και USB Type C στο Mini

Η Apple παρουσίασε και το νέο iPad Mini, σε νέα σχεδίαση που να χωρά στο χέρι, με Liquid Retina οθόνη 8.3 ιντσών, σε διάφορα ζωντανά χρώματα. Στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης βρίσκεται το Touch ID. Το νέο μοντέλο έχει 40% καλύτερη απόδοση και 80% καλύτερη απόδοση γραφικών.

To iPad Mini γίνεται πλέον 5G. Η πίσω κάμερα είναι στα 12 Megapixel με φλας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4Κ. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 12 Megapixel και υποστηρίζει το Center Stage. To iPad Mini υποστηρίζει και εκείνο το Apple Pencil. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ στα 499 δολάρια.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Το μίνι ποιον επεξεργαστή φοράει ;
Ειπώθηκε ;

nikos2021

Toν A15 bionic. Τούμπανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.