Nest Audio: Νέο smart speaker από τη Google με τιμή $99

Η Google ανακοίνωσε το διάδοχο του Google Home, με τη νέα της πρόταση να είναι η “μεσαία” επιλογή μεταξύ των Next Mini και Google Home Max. Το νέο Nest Audio έρχεται στις 15 Οκτωβρίου παγκοσμίως σε πέντε χρώματα, Chalk, Charcoal, Sage, Sand και Sky στη τιμή των 99 δολαρίων. Το βάρος του Nest Audio δε ξεπερνάει τα 1,2 κιλά.

To Nest Audio έρχεται με mid-woofer 75 χιλιοστών και tweeter 19 χιλιοστών, με τρία μικρόφωνα που μπορούν να πάρουν φωνητικές εντολές από μακριά. Η Google υποστηρίζει ότι η νέα της πρόταση προσφέρει 75% δυνατότερο ήχο και 50% δυνατότερο μπάσο από το αρχικό Google Home, προφέροντας πλήρη, καθαρό και φυσικό ήχο. Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα στην ποιότητα, η εταιρεία υποστηρίζει ότι ξόδεψε πάνω από 500 ώρες στο tuning της συσκευής.

, Nest Audio: Νέο smart speaker από τη Google με τιμή $99

Στο εσωτερικό του Next Audio υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής, με πυρήνες Cortex-A53, χρονισμένος στα 1.8GHz. Το ηχείο συνδέεται με δίκτυα Wi-Fi a/b/g/n/ac, με την κατασκευή του να είναι από 70% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Αν συνδέσετε δύο Nest Audio μαζί το αποτέλεσμα είναι stereo ήχος, ενώ μπορείτε να μεταφέρετε τον ήχο σε όποιο δωμάτιο θέλετε (μέσω του Google Assistant).

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.