Nikon Coolpix S810C, Με Android 4.2.2 και Google Play

Gear

Η Nikon Coolpix S810C έχει ανάλυση 16 Megapixel, οθόνη αφής 3 ιντσών και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.2 Jelly Bean με πρόσβαση στο Google Play. Ενσωματώνει αισθητήρα επεξεργαστή EXPEED C2, φακό με οπτικό zoom 12x και οπτικό σταθεροποιητή. Έχει Wi-Fi, εσωτερική μνήμη 4GB και GPS.

H Nikon Coolpix S810C θα κυκλοφορήσει σε μαύρο ή λευκό χρώμα στην τιμή των 350 δολαρίων. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Μάιο.

Nikon Coolpix S810C, Nikon Coolpix S810C, Με Android 4.2.2 και Google Play

Nikon Coolpix S810C, Nikon Coolpix S810C, Με Android 4.2.2 και Google Play

Nikon Coolpix S810C, Nikon Coolpix S810C, Με Android 4.2.2 και Google Play

Πηγή: pttl.gr

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Ήξερα ότι το android το φτιάξανε για φωτογραφικές μηχανές και όχι για κινητά, οπότε το android βρήκε τον πρωταρχικό του στόχο.

Constantine

Εισαι τελικα σπιρτο, το βρηκες αμεσως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

Nikon Coolpix W300: Σκληροτράχηλη ψηφιακή φωτογραφική

Η Nikon ανακοίνωσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Coolpix W300 με κύριο χαρακτηριστικό της την ανθεκτικότητά της σε βάθος 30 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, τις πτώσεις από ύψος 2.4 μέτρων και θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμών Κελσίου.

Gear

H Nikon γίνεται 100 χρονών και το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Η Nikon ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100α της γενέθλια στις 25 Ιουλίου και το γιορτάζει με την ανακοίνωση ειδικών εκδόσεων. Η πρώτη είναι η D5 100th Anniversary Edition, με metallic gray τελείωμα, 100th Anniversary logo, στο κάτω μέρος γράφει “NIKON – CONTRIBUTING TO MANNED SPACE FLIGHT SINCE 1971”.