Nintendo Switch: Ξεβιδώνεται από iFixit και βαθμολογείται με 8/10

Το iFixit πήρε στα χέρια του τη νέα κονσόλα της Nintendo, την ξεβίδωσε και της έδωσε βαθμολογία 8/10 σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ο λόγος που το Nintendo Switch δεν πήρε υψηλότερο σκορ είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί βίδες tri-point, που σημαίνει ότι ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να το ανοίξει, παρά μόνο αν έχει τα ειδικά εργαλεία. Επίσης, σημειώνεται ότι χρησιμοποιείται αρκετά ισχυρή κόλλα, που κάνει την αντικατάσταση οθόνης ή digitizer, πιο δύσκολη απ όσο θα έπρεπε.

Κατά τα άλλα από το teardown αναφέρεται ότι τo Nintendo Switch έχει:

– Ένα αρκετά ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης, που αποτελείται από ψυκτήρα χαλκού, ανεμιστήρα και μια πλάκα για την διάχυση θερμότητας.
– Μπαταρία 3.7V 4310mAh
– Υποδοχή για κάρτα microSD
– NVIDIA X1 based SoC που συνοδεύεται από 4GB LPDDR4 DRAM
– Stereo ηχεία
– Η οθόνη δεν είναι συντηγμένη με το γυαλί, κάτι που θα πρέπει να κάνει την επισκευή πιο εύκολη και οικονομική
– Τα Joy-Con controllers είναι διαφορετικά μέσα; το δεξί controller διαθέτει επιπλέον NFC κεραία για Amiibo, υπάρχει IR κάμερα και IR LEDs πο δουλεύει σε κάποια παιχνίδια εντοπίζοντας την κίνηση των χεριών και του προσώπου.
– Και τα δυο χειριστήρια διαθέτουν Και τα δυο controllers έχουν ένα προηγμένο κινητήρα δόνησης. Υπάρχει επίσης μπαταρία 3.7V 525mAh μέσα το καθένα.
– Τέλος, το dock έχει μι απλή πλακέτα με 2 θύρες USB 2.0, μια USB 3.0, HDMI. Συνδέεται με την κονσόλα μέσω USB-C connector. Το dock απλά επιτρέπει στην κονσόλα να τρέξει σε υψηλότερη ταχύτητα GPU, και δεν κάνει δική του επεξεργασία.

Δείτε το video:

nintendo switch teardown, Nintendo Switch: Ξεβιδώνεται από iFixit και βαθμολογείται με 8/10

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Πολύ καλο Hardware!

Chris_BMW

Πιτσιρικάς είχα όλα τα Nintendo έως και το N64..Έκτοτε PS2 ,PS3 και τέλος.Πλεον δεν υπάρχει χρόνος . Όμως απο όλους τους τίτλους που έχω παίξει σε αυτές τις κονσόλες, “χαραγμένες” αναμνήσεις μου άφησε μόνον ένας τίτλος . The legend of ZELDA OCARINA OF TIME..
Γιαυτο το λόγο και βλέποντας κάποια video στο YouTube του καινούργιου Zelda και κριτικές είμαι έτοιμος να πάρω το Switch..Κυρίως λόγο δυνατότητας φορητότητας ..Εάν έχει κάποιος εντυπώσεις ή ειναι κάτοχος του ας με βοηθήσει στην απόφαση μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iFixit iPhone

Oι καταναλωτές επισκευάζουν μόνοι τους τα iPhone περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα

Ερευνητές από το Electronics Hub εξέτασαν τα δεδομένα του iFixit για να μάθουν ποια μοντέλα smartphone είχαν την περισσότερη ζήτηση για οδηγίες επισκευής.

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Smartphones Apple iFixit iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Teardown από το iFixit – Πόσο εύκολα γρατσουνίζεται το τιτανιο

Το iPhone 15 Pro Max με το περίβλημα τιτανίου και το σύστημα κάμερας περισκοπίου, υποβλήθηκε σε ένα βασανιστικό teardown από το iFixit.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 14: Το iFixit υποβιβάζει την βαθμολογία επισκευασιμότητας σε 4/10

Την περασμένη χρονιά, μετά την κυκλοφορία του iPhone 14, το iFixit έδωσε στη συσκευή βαθμολογία επισκευασιμότητας 7/10.