Nissan Ultra-Ever Dry, Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο

Η Nissan δοκιμάζει μια πρωτότυπη βαφή νανοτεχνολογίας (Ultra-Ever Dry) για να διατηρείται το μελλοντικό μας αυτοκίνητο καθαρό για περισσότερο χρονικό διάστημα και να μη το αγγίζει η βρωμιά και η σκόνη. Για να αποδείξει όσα υπόσχεται δοκιμάζει την τεχνολογία πάνω σε ένα Nissan Note.

Η Nissan δεν σκοπεύει τουλάχιστον άμεσα να παρουσιάσει μοντέλα με τη συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά σκέφτεται να την προσφέρει σαν έξτρα σε μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά.

Nissan Ultra-Ever Dry, Nissan Ultra-Ever Dry, Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο

Nissan Ultra-Ever Dry, Nissan Ultra-Ever Dry, Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο

Nissan Ultra-Ever Dry, Nissan Ultra-Ever Dry, Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο

Nissan Ultra-Ever Dry, Nissan Ultra-Ever Dry, Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manou

Καμια σχεση δεν εχει να κανει με βαφη.. Το Ultra ever dry ειναι ενα προιον νανοτεχνολογιας που προστατευει ενα πληθος υλικων με αορατη μεμβρανη και ειναι σε μορφη σπρευ.. Υπαρχει πανω απο 2 χρονια!!

Μιχαλης

Πραγματικά εκπληκτικό!!!!

Teri

Τέλειο

bill

Εμενα παντος μου θυμιζει αυτο https://www.youtube.com/watch?v=mEH6tDLKcVU

dimpep

Βαφή είναι, γιατί και οι βαφές, μεμβράνες-στρώματα δημιουργούν. Απλά είναι υπερυδρόφοβο. Επίσης είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη η εφαρμογή του, απαιτώντας δύο διαφορετικά στρώματα. Γιαυτό τονίζουν ότι είναι βιομηχανικό προιόν

dimmis

Απίστευτο!

Σωτήρης Παπαδόπουλος

Και το βασικό ζήτημα είναι η αντοχή στο χρόνο !!!

P@NOS

Απίστευτο το τι έχουν καταφέρει οι άνθρωποι, αδιαβροχοποιει τα πάντα, ρούχα,κινητά,αυτοκίνητα
…..δεν υπάρχει….

tech21man

Ενα εξισου ενδιαφερον ηταν και το τι ειχε εφαρμοσει η mercedes πριν απο καποια χρονια που σιγα σιγα αυτοεπιδιορθωνε μικρογρατζουνιες.

Μακραν το πιο ενδιαφερον νεο που διαβασα στο techblog τους τελευταιους μηνες.

One plus one και…χα χα. Καθαρο αμαξι τωρα.

Αμα βρουν κατι και για το εσωτερικο θα παρω nissan. Ακομη και το smartwatch τους.

Xristos

Τέλειο, τελικά η τεχνολογία εχει πάει πολύ μπροστά με μεγάλα άλματα θα έλεγα και σε αυτόν τον τομέα!

vassilis7

Παιδιά μην ψαρώνεται έστω και να είναι η βαφή με ανάμιξη αυτού του Ultra Ever Dry … ή απλά το έχουν περάσει πάνω από τη βαφή. Το προϊόν πωλείται γύρω στα 15 ευρώ σε ένα κατάστημα. Τώρα δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο. (Nano4life Καθαριστικό NANO Τεχνολογίας Car). Δεν είναι μόνο η βαφή….και δείτε και στο youtube εφαρμογές του προαναφερθέντος προϊόντος. Χρόνια Πολλά!

βαγγελης

Neverwet λέγετε ωραίο ειναι

Jimmok

Παντα μπροστα η nissan!! Ετσι…

Panagiotis_Salonica

βλέπω την ανεργία να αυξάνεται και άλλο τα επόμενα χρόνια. Πάνε και τα πλυντήρια αυτοκινήτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars cars

H Bertone κυκλοφορεί αυτοκίνητο που κινείται με καύσιμα από πλαστικά σκουπίδια

Η Bertone αποτελεί έναν θρύλο όνομα στο χώρο των αυτοκινήτων και κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με κολοσσούς όπως η FIAT, η BMW, η Citroen, η Alfa Romeo, η Aston Martin, η Ferrari, η Lancia, η Lamborghini, η Mercedes -Benz, η Opel, η Volvo.

Internet cars Google Google Maps

Νέα λειτουργία για το Google Maps – Δείτε που να φορτίσετε το ηλεκτρικό όχημά σας

To Google Maps έχει βασική θέση στην καθημερινότητά μας, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που εξελίσσεται συνεχώς.

Cars cars Samsung Tesla

Η Samsung προσλάμβάνει μηχανικούς λογισμικού για την ανάπτυξη chips του Tesla Model 3;

Η Samsung δείχνει πως ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ανάπτυξη chips για αυτοκινούμενα οχήματα, μιας και προσλαμβάνει μηχανικούς λογισμικού για τη συγκρότηση ομάδας με εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτοκινούμενης οδήγησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ξεκίνημα θα γίνει με το Tesla Model 3 μέσα στο 2019.

Cars cars MIT

Το αυτόνομο όχημα του MIT για μη χαρτογραφημένους επαρχιακούς δρόμους

Ο λόγος για τον οποίο οι εταιρείες δοκιμάζουν τα αυτοκινούμενα οχήματά τους στις μεγαλουπόλεις είναι πως έξω από αυτές θα έχαναν το δρόμο τους. Αυτό γίνεται γιατί βασίζονται σε χάρτες οι οποίοι αναπαριστούν τις πόλεις αυτές. Για περιοχές που δεν είναι χαρτογραφημένες καθώς και για επαρχιακούς δρόμους το MIT CSAIL έχει βρει τη λύση με […]