Noisy Jelly, Ήχοι και μουσική από… ζελέ [video]

Το Noisy Jelly είναι ένα παιχνίδι που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ήχους ακόμα και μουσική αγγίζοντας… γλυκά ζελέ. Οι παίκτες δημιουργούν ζελέ σε διάφορα σχήματα και χρώματα και τα τοποθετούν πάνω σε μια ειδική επιφάνεια ή οποία ενσωματώνει αισθητήρες που αντιλαμβάνονται τις δονήσεις από το άγγιγμα των ζελέ και την μετατρέπουν σε ηχητικά σήματα. Δείτε το βίντεο.

Το Noisy Jelly βασίζεται στην πλατφόρμα Arduino.

, Noisy Jelly, Ήχοι και μουσική από… ζελέ [video]

, Noisy Jelly, Ήχοι και μουσική από… ζελέ [video]

, Noisy Jelly, Ήχοι και μουσική από… ζελέ [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games game PlayStation

Το Elden Ring κερδίζει το βραβείο Ultimate Game of the Year στα Golden Joysticks

To Elden Ring στέφθηκε ως το απόλυτο παιχνίδι της χρονιάς για το 2022 στα Golden Joysticks Awards. Το God of War Ragnarok βρέθηκε στη δεύτερη θέση και το Horizon Forbidden West στην τρίτη.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.