Nothing Ear (2): Διέρρευσαν εικόνες και λίστα με βελτιωμένες λειτουργίες

Nothing Ear (2), Nothing Ear (2): Διέρρευσαν εικόνες και λίστα με βελτιωμένες λειτουργίες

Μετά την αποκάλυψη ότι θα κυκλοφορήσει ένα Nothing Phone (2) στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στη χρονιά, τώρα διέρρευσαν εικόνες από τα buds Nothing Ear (2).

Ο leaker @OnLeaks και το SmartPrix μοιράστηκαν τις εικόνες που αποκαλύπτουν έναν πολύ οικείο σχεδιασμό. Φαίνονται πραγματικές και περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά των buds με κάθε λεπτομέρεια.

Συγκρίνοντας τα Nothing Ear (1) με τις εικόνες Nothing Ear (2) που διέρρευσαν, η μόνη αισθητή αλλαγή στο εξωτερικό είναι μια προσαρμογή στη θέση του μικροφώνου ακύρωσης θορύβου. Προηγουμένως, βρισκόταν στο επάνω μέρος της συσκευής ενώ τώρα βρίσκεται πιο κοντά στην κόκκινη λεπτομέρεια μπροστά. Ακόμα, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις που επισημαίνονται στα πορτοκαλί και κίτρινα τμήματα στις εικόνες.

Nothing Ear (2), Nothing Ear (2): Διέρρευσαν εικόνες και λίστα με βελτιωμένες λειτουργίες Nothing Ear (2), Nothing Ear (2): Διέρρευσαν εικόνες και λίστα με βελτιωμένες λειτουργίες

Κάποιες βασικές διαφορές στις προδιαγραφές είναι αυτές που θα κάνουν το νέο μοντέλο να ξεχωρίσει. Τα Nothing Ear (2) είναι εξοπλισμένα με εξατομικευμένο ANC, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόσει το επίπεδο ακύρωσης θορύβου ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Ακόμα, λέγεται πως θα υπάρχει ένα Transparency Mode και διπλή συνδεσιμότητα που προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές συσκευές και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ τους. Τέλος, η Nothing φέρεται να προσθέτει υποστήριξη για ένα Advanced EQ μαζί με τη δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεών του.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Carl Pei iPhone 15

O Carl Pei της Nothing σχολιάζει τα νέα προϊόντα της Apple

O CEO της Nothing, Carl Pei, που ήταν και ένας από τους ιδρυτές της OnePlus, αποφάσισε να σχολιάσει τα νέα προϊόντα που αποκάλυψε η Apple.

Business Carl Pei featured Nothing

Nothing Phone (2): Πρώην στέλεχος της OnePlus θα ηγείται του λανσαρίσματος

H Nothing, προσεγγίζει με επιθετικό τρόπο το πρώην προσωπικό της OnePlus και αυτή τη στιγμή το 70% της ομάδας λογισμικού είναι από εκεί.

Smartphones Carl Pei Nothing Qualcomm Snapdragon

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

H Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρισκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο.

Smartphones Carl Pei

Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

Aπό τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Carl Pei ότι ένα Nothing Phone (2) είναι στα σκαριά ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το SoC που θα φοράει η επερχόμενη συσκευή, η οποία θα έχει μια πιο flagship προσέγγιση.