Nothing Ear (2): Με LHDC Audio 5.0 και πιστοποίηση IP54

Nothing ear (2), Nothing Ear (2): Με LHDC Audio 5.0 και πιστοποίηση IP54

Ο Carl Pei, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Nothing, έδωσε συνέντευξη στο Forbes και μοιράστηκε πληροφορίες για το Ear (1) και το Phone (1), ενώ αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το Ear (2).

To wearable, λοιπόν, θα υποστηρίζει LHDC 5.0 (Low Latency HD Audio Codec), που σημαίνει ότι κάθε πιστοποιημένος ήχος υψηλής ανάλυσης θα παίζει στο έπακρο. Είναι ένας κωδικοποιητής που μεταδίδει ήχο υψηλότερης ποιότητας μέσω Bluetooth και, σύμφωνα με τον Pei, επικοινώνησε με το Spotify για να ενημερώσει τη βιβλιοθήκη του σε LHDC.

Ακόμα, το Ear (2) θα φέρει πιστοποίηση IP54, που σημαίνει ότι έχει περιορισμένη προστασία εισόδου από σωματίδια σκόνης και πιτσιλίσματα νερού.

Οι πωλήσεις Nothing Ear (1) στις ΗΠΑ ήταν το 1/3 των συνολικών 600.000 και ο Pei επιβεβαίωσε ότι το επόμενο τηλέφωνο Nothing κατευθύνεται επίσης στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Είπε ότι θα είναι «μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία» το 2023.

Η εταιρεία αποκάλυψε στο Twitter ότι η ομάδα των ειδικών που εργάζονται στο Ear (2) αυξήθηκε κατά 30% και έφτασε τα 700 άτομα. Η δοκιμή του νέου wearable έγινε σε περισσότερα από 120 τηλέφωνα και laptops, αύξηση 52% από τις 70 συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δοκιμή του Ear (1).

Το Nothing Ear (2) έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις 22 Μαρτίου και η κυκλοφορία θα μεταδοθεί ζωντανά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Eγκαταλείπoνται τα σχέδια για την ανάπτυξη οθονών MicroLED

Η Apple τερμάτισε ένα project για την εσωτερική ανάπτυξη οθονών microLED εσωτερικά, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.