Nothing Ear & Nothing Ear (a): Μεγάλο leak για τα ακουστικά πριν την παρουσίαση της 18ης Απριλίου

Nothing Ear, Nothing Ear & Nothing Ear (a): Μεγάλο leak για τα ακουστικά πριν την παρουσίαση της 18ης Απριλίου

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing αποκάλυψε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει στις 18 Απριλίου τα ακουστικά Nothing Ear και Nothing Ear (a), καθώς η εταιρεία σκοπεύει να κάνει reset το branding και έτσι να αφήσει τους αριθμούς που συνήθιζαν να ενημερώνουν για το ποια γενιά είναι ένα προϊόν.

Tώρα έχουν διαρρεύσει και τα δύο μοντέλα ακουστικών, με εικόνες και προδιαγραφές. Τα Nothing Ear φέρεται να κοστολογούνται στα 150 ευρώ, και θα είναι οι διάδοχοι του Nothing Ear (2).

Το νέο Nothing Ear θα έχει πιστοποίηση IP54 για αντοχή στη σκόνη και το πιτσίλισμα, ενώ η θήκη θα έχει βαθμολογία IPX2. Τα buds θα έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας 7,5 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC και η θήκη θα σας προσφέρει συνολικά 33 ώρες. Το Nothing Ear θα προσφέρεται σε ασπρόμαυρο, με το χαρακτηριστικό διαφανές θέμα της εταιρείας.

Το Nothing Ear (a) θα είναι η φθηνότερη επιλογή – 100 €, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή. Για αυτό το ποσό μετρητών, θα παίρνετε ενεργή ακύρωση θορύβου, υποστήριξη διπλής σύνδεσης και γρήγορη φόρτιση όπως και με το Ear.

Τα buds των Nothing Ear (α) θα διαρκέσουν 8 ώρες με το ANC απενεργοποιημένο και η θήκη τους θα σας δώσει συνολικά 38 ώρες. Θα έχουν επίσης πιστοποίηση IP54, ενώ η θήκη θα έχει ακόμα καλύτερη πιστοποίηση IP55.

Αυτά φέρεται να είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και κίτρινο, με την κίτρινη απόχρωση φέρεται να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Βελτιώνεται η κάμερα – Παίρνει το security patch Απριλίου

Το Nothing Phone (2a) λαμβάνει την τρίτη του ενημέρωση λογισμικού μέσα σε ένα μήνα, την ενημέρωση Nothing OS 2.5.5.