Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Tο Nothing Ear (open) είναι τα πρώτα ασύρματα open-ear ακουστικά από τη μάρκα, τα οποία τυλίγονται στο αυτί και φέρουν την υπογραφή Nothing look με τον ημιδιάφανο σχεδιασμό.

Δεν προσφέρουν ενεργή ακύρωση θορύβου, καθώς το Ear (open) απευθύνεται σε χρήστες που προτιμούν να μη χάνουν την επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά και την άνεση όλη την ημέρα.

Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Ο σχεδιασμός ήταν πάντα το επίκεντρο των προϊόντων Nothing και το Ear (open) φέρει την πλέον χαρακτηριστική ημιδιαφανή εμφάνιση που σχετίζεται με τη μάρκα. Τα νέα buds διαθέτουν ηχεία που στηρίζονται έξω από το αυτί σας και σύστημα ισορροπίας τριών σημείων με άγκιστρα αυτιών σιλικόνης. Η Nothing ανέπτυξε ένα νέο σύστημα σφράγισης ήχου με κατευθυντικά ηχεία για να διατηρείται η διαρροή ήχου και να διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα.

Κάθε bud ζυγίζει 8,1 γραμμάρια και τόσο τα buds όσο και η θήκη διαθέτουν πιστοποίηση IP54 για αντοχή στη σκόνη και στο πιτσίλισμα.

Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Το Ear (open) διαθέτει drivers με επίστρωση τιτανίου 14,2 mm και ζεύξη μέσω Bluetooth 5.3 με υποστήριξη για σύζευξη δύο συσκευών. Κάθε ακουστικό διαθέτει διπλά μικρόφωνα τεχνολογίας Clear Voice 3.0 και χειριστήρια για αναπαραγωγή πολυμέσων, χειριστήρια έντασης ήχου και διαχείριση κλήσεων.

Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Όπως τα προηγούμενα buds Nothing, το Ear (open) λειτουργεί με την εφαρμογή Nothing X. Μπορείτε να τροποποιήσετε και να μοιραστείτε τα προφίλ EQ σας, να προσαρμόσετε τα στοιχεία ελέγχου και να ενημερώσετε το υλικολογισμικό τους από την εφαρμογή.

Τα buds υποστηρίζουν επίσης Εύρεση δικτύου, λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης για παιχνίδια και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα ChatGPT που απαιτεί τηλέφωνο Nothing για να λειτουργήσει.

Το Εar (open) βαθμολογείται με 8 ώρες αναπαραγωγής από τα buds και τις μπαταρίες τους 64 mAh, ενώ η κυψέλη 635 mAh μέσα στη θήκη επεκτείνει τον συνολικό χρόνο αναπαραγωγής σε 30 ώρες. Η φόρτιση περιορίζεται σε USB-C, χωρίς επιλογή για ασύρματη φόρτιση.

Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας Nothing Ear, Nothing Ear (open): Επίσημα με open-ear σχεδιασμό και 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Το Εar (open) διατίθεται σε ένα μονό λευκό χρώμα και θα πωλείται στα 149€ . Οι προπαραγγελίες από το Nothing.tech ξεκινούν στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ανοιχτές εκπτώσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2024 Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Διαθέσιμο στην Ευρώπη – Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα

Το Nothing Phone (2a) Plus ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα σε ορισμένες αγορές, αλλά η Ευρώπη δεν ήταν ανάμεσά τους.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Επίσημο με Dimensity 7350 Pro, κάμερα selfie 50MP και φόρτιση 50W

Το Νothing Phone (2a) Plus είναι επίσημο και πρόκειται για ένα ανανεωμένο (2a) με ενημερωμένο chipset, selfie 50MP και δύο νέες χρωματικές επιλογές.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη σχεδίαση

H Νοthing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από το Dimensity 7350 Pro.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές

Η Nothing πρόκειται να κυκλοφορήσει το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου, το οποίο θα τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 7350 SoC σε συνδυασμό με έως και 12 GB μνήμης RAM.