Nothing Ear (stick): Επίσημο με κυλινδρική θήκη, διάρκεια μπαταρίας έως 29 ώρες

nothing ear (stick), Nothing Ear (stick): Επίσημο με κυλινδρική θήκη, διάρκεια μπαταρίας έως 29 ώρες

Η Nothing ανακοίνωσε τα ασύρματα ακουστικά Ear (stick), τα οποία προσφέρουν σχεδίαση half-in-ear, 12,6 mm drivers και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 29 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Το σχέδιο κυλινδρικής θήκης είναι εμπνευσμένο από το κραγιόν και είναι και πάλι διαφανές για να αναδεικνύει τα buds όταν δεν είναι σε χρήση.

Δεν υπάρχει ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) στο Ear (stick), αν και διαθέτει την τεχνολογία Clear Voice, η οποία αξιοποιεί τα 3 μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό για κλήσεις με προστασία από τον αέρα και το πλήθος.

Τα buds διαθέτουν χειριστήρια αφής για αναπαραγωγή, παύση, skip, φωνητική βοήθεια και έλεγχο έντασης.

Ακόμα, έρχονται με το Bass Lock που προσαρμόζει δυναμικά τα μπάσα στο περιβάλλον. Τα buds έχουν πιστοποίηση IP54 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη και προσφέρουν έως και 7 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση, η οποία επεκτείνεται σε 29 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Είναι συμβατά με Fast Pair με συσκευές Android. Η Nothing ισχυρίζεται ότι αυτά τα ακουστικά μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό τους.

nothing ear (stick), Nothing Ear (stick): Επίσημο με κυλινδρική θήκη, διάρκεια μπαταρίας έως 29 ώρες

Όταν συνδυάζονται με το Nothing Phone (1) προσφέρουν πολλές ακόμα λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων προσαρμόσιμων gesture controls, προσαρμογών ρυθμίσεων EQ και λειτουργίας Find My Earbuds, όλα προσβάσιμα μέσω της εναλλαγής γρήγορων ρυθμίσεων. Άλλες συσκευές Android και iOS θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Nothing X για να αποκτήσουν πρόσβαση στις προαναφερθείσες λειτουργίες.

Η τιμή για το Nothign Ear (stick) έχει οριστεί στα 99 $ / 119 € / 99 £ που ταιριάζει με την αρχική τιμή πώλησης του Nothing Ear (1), αν και η τιμή αυτού του προϊόντος πρόσφατα αυξήθηκε κατά 50% και πωλείται στα 150 $ από σήμερα.

Το Nothing Ear (stick) θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 χώρες από τις 4 Νοεμβρίου μέσω της nothing.tech και των συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής. Προσφέρεται, δε, έκπτωση 10% σε πρώτους αγοραστές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.