Nothing Phone 1: Εμφανίζει το επίπεδο μπαταρίας των AirPods μετά την ενημέρωση

Nothing Phone 1 Airpods, Nothing Phone 1: Εμφανίζει το επίπεδο μπαταρίας των AirPods μετά την ενημέρωση

Οι χρήστες του Nothing Phone 1 άρχισαν να λαμβάνουν την ενημέρωση Nothing OS 1.1.7, η οποία προσθέτει υποστήριξη για την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας των συνδεδεμένων AirPods, μεταξύ άλλων βελτιώσεων και διορθώσεων.

Λάβετε υπόψη ότι η υποστήριξη για την εμφάνιση της στάθμης της μπαταρίας των AirPods εξακολουθεί να είναι μια πειραματική λειτουργία και ενδέχεται να μην λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις. Η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ενημερωμένα μοντέλα Nothing Phone 1 μεταβαίνοντας στην ενότητα Πειραματικές λειτουργίες στο μενού Ρυθμίσεις της συσκευής.

H ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android και προσφέρει ακριβή ποσοστό της μπαταρίας, βελτιωμένη ρευστότητα του λειτουργικού συστήματος, βελτιωμένη ποιότητα ήχου κατά την εγγραφή βίντεο και προσαρμογή στο θερμικό όριο για καλύτερη εξισορρόπηση απόδοσης και θερμοκρασίας.

Όπως τα ακουστικά Nothing Ear 1 που κερδίζουν υποστήριξη για την Siri, η ενημέρωση του Phone 1 συνεχίζει να ανταποκρίνεται στη δηλωμένη πρόθεση του CEO του Nothing, Carl Pei να κάνει τις συσκευές Nothing να λειτουργούν με μια ποικιλία διαφορετικών προϊόντων και αξεσουάρ.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple

Η Apple τεστάρει smart ring, γυαλιά και Airpods με κάμερες

Η Apple έχει σκεφτεί να αναπτύξει πολλά νέα wearable όλα αυτά τα χρόνια, όπως ένα smart ring για παρακολούθηση της υγείας.

Smartphones featured Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Android 14

Μετά την κυκλοφορία της σταθερής ενημέρωσης σε Android 14 για το Nothing Phone (2), ξεκίνησε η beta έκδοση για το Νοthing Phone (1).

Smartphones Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone: Πρόσβαση στο ChatGPT από την αρχική οθόνη

Οι χρήστες Nothing Phone (1) και (2) μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το ChatGPT της OpenAI ως φωνητικό οδηγό από το πάνελ Γρήγορων ρυθμίσεων.

Smartphones featured Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του Android 14

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing κυκλοφόρησε τη σταθερή ενημέρωση για το Android 14 για το Phone (2) και τώρα στρέφει την προσοχή της στο Phone (1).