Novo Ad, Βιντεοδιαφημίσεις στις δημόσιες τουαλέτες

Έλα τώρα, παραδέξου το, βαριέσαι οικτρά στις τουαλέτες και εκεί που παρατηρείς για ώρες αν διατηρείται άριστα το μακιγιάζ σου, δεν θα σε χαλούσε να μπορούσες να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά και τα νέα προϊόντα με βιντεοδιαφημίσεις στον καθρέφτη.

Η εταιρεία Novo Ad στις ΗΠΑ ξεπερνά τη λογική της διαφήμισης πάνω από τη λεκάνη μιας δημόσιας τουαλέτας (όχι, το “Μη ρίχνετε τα χαρτιά στη λεκάνη”, δεν είναι διαφήμιση για έξυπνο χαρτί υψηλής τεχνολογίας το οποίο πετιέται μόνο του στον κάδο…) και πηγαίνει στην περιοχή του καθρέφτη. Εκεί, σε High Definition παρακαλώ, παρουσιάζονται διαφημίσεις προϊόντων σε LED οθόνες, μαζί με σκληρό δίσκο και ειδικό software, ώστε όταν πλησιάζετε τον καθρέφτη να παίζουν αυτόματα και οι διαφημίσεις που σας αφορούν.

Η Novo Ad λέει ότι αυτό θα γίνει μόδα σε σειρά περιπτώσεων όπως σε ξενοδοχεία και άλλα σημεία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τη δυνατότητα να μπορεί κανείς να συνδεθεί με το κοινωνικό προφίλ του καθώς βρίσκεται στο μπάνιο. Έτσι θα μπορείτε επιτέλους να κάνετε status update του τύπου “φρεσκάρομαι στην τουαλέτα στο μπαρ, αγωνιώντας για το αν θα κάνει την επόμενή του κίνηση” (wc γυναικών), ή “λες να μου κάτσει, τελικά, απόψε;” (wc αντρών), χαζεύοντας το νέο μοντέλο του κινητού που διαφημίζεται… Πολιτισμός!

, Novo Ad, Βιντεοδιαφημίσεις στις δημόσιες τουαλέτες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DELAS

xaxaxa «λες να μου κάτσει, τελικά, απόψε;» (wc αντρών) μαμάει!

nick

η κοπελια είναι ζόμπι

Πανος.Λαστ

πραγματικα λιωνω με τα αρθρα σου βγαζεις πολυ γελιο χωρις να γινεσαι κουραστικος. μπραβο !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.