Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Nubia Pad 3D II, Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση. Αν και ο σχεδιασμός παραμένει αμετάβλητος, υπάρχουν κάποιες σημαντικές και αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις στο hardware. Έχει μπει και εδώ η τεχνητή νοημοσύνη ενώ, όπως και πέρυσι, δε χρειάζονται ειδικά γυαλιά.

Η ZTE έχει αλλάξει τον Snapdragon 888 του Nubia Pad 3D για το Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο θα πρέπει να προσφέρει περίπου 1,37x βελτίωση της απόδοσης. Ο νέος επεξεργαστής έφερε και δυνατότητα συνδεσιμότητας 5G που δεν είχε το αρχικό μοντέλο. Συνδυάζεται με LPDDR5X RAM και έως 512 GB UFS 4.0 αποθήκευσης.

Επιπλέον, το Nubia Pad 3D II διαθέτει μπαταρία 10.000 mAh που επαναφορτίζεται στα 66 W, σε σύγκριση με την μπαταρία 9.700 mAh και 33 W στον προκάτοχό του.

Nubia Pad 3D II, Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Στο σύστημα της κάμερας έχουμε ένα παράδοξο, αφού από δύο 16 MP εδώ έχουμε 13 MP, αλλά αυτές αποκτούν πανοραμική υποστήριξη και υποστήριξη HDR 3D. Το nubia Pad 3D II μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τρισδιάστατου περιεχομένου, αφού οι κάμερες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες 3D. Και με τον νέο επεξεργαστή AI, είναι πιο εύκολο να τραβήξετε μια καλή λήψη, καθώς η οπτική εμβέλεια προς το θέμα είναι τώρα 2,5 φορές μεγαλύτερη.

Ακόμα, το νέο Nubia Pad 3D II διαθέτει βελτιωμένο eye-tracking, αν και εξακολουθεί να διαθέτει ένα ζεύγος μπροστινών καμερών 8 MP.

Nubia Pad 3D II, Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η μεγαλύτερη αλλαγή μεταξύ των δύο μοντέλων είναι στην οθόνη. Σύμφωνα με τη ZTE, η τελευταία χρησιμοποιεί ένα πάνελ IPS LCD 12,1 ιντσών (16:10) και 2.560 x 1.600 pixel, 0,3 ίντσες μικρότερο από το πρώτο. Ωστόσο, το μικρότερο πάνελ έχει ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης (144 Hz έναντι 120 Hz) και μπορεί να εμφανίζει περιεχόμενο 3D δύο φορές πιο φωτεινά ενώ προσφέρει αύξηση ανάλυσης 80%.

Η τεχνητή νοημοσύνη λύνει το πρόβλημα της έλλειψης περιεχομένου 3D – το προηγούμενο μοντέλο είχε επίσης μετατροπέα 2D σε 3D, αλλά το νέο Neovision 3D Anytime είναι καλύτερο. Λειτουργεί για εικόνες, βίντεο, ακόμα και για παιχνίδια. Επιπλέον, η ΖΤΕ έχει μειώσει την αλληλεπίδραση 3D και έχει βελτιώσει τα χρώματα 3D και την απόδοση ισχύος.

Η οθόνη προσφέρει γωνία θέασης 86°, η οποία επιτρέπει σε πολλά άτομα να βλέπουν το εφέ 3D ταυτόχρονα. Επίσης, λειτουργεί τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη λειτουργία.

Nubia Pad 3D II, Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Το tablet μπορεί επίσης να φιλοξενήσει περιεχόμενο από άλλες συσκευές. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο ZTE, μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα μια εφαρμογή από το τηλέφωνο στο tablet, όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί της σε 3D. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Miracast για μετάδοση εικόνων στο tablet.

Το tablet διαθέτει τέσσερα ηχεία με δυνατότητα DTS:X Ultra που δημιουργούν ένα καθηλωτικό τρισδιάστατο ηχητικό τοπίο που ταιριάζει με τις τρισδιάστατες εικόνες. Αυτά είναι ηχεία πλήρους συχνότητας 1W. Επίσης, υπάρχουν δύο μικρόφωνα με ακύρωση θορύβου.

Πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά από τη ZTE, αλλά σίγουρα θα γίνουν σύντομα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia

nubia Flip: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες παγκοσμίως για το πιο φθηνό αναδιπλούμενο της αγοράς

Το nubia Flip έκανε το ντεμπούτο του στο MWC 2024, όπου αποκαλύφθηκε ότι θα είναι το φθηνότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στις διεθνείς αγορές.

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.