Nvidia Shield TV: Εμφανίστηκε καταχώρηση νέας έκδοσης με άγνωστό Tegra X1 και Android 9 Pie

Nvidia Shield TV, Nvidia Shield TV: Εμφανίστηκε καταχώρηση νέας έκδοσης με άγνωστό Tegra X1 και Android 9 Pie

Το 2015 η Nvidia κυκλοφόρησε το πρώτο της Android TV box και δύο χρόνια αργότερα το αναβάθμισε ελάχιστα. Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από όταν το Nvidia Shield TV έλαβε λίγη φροντίδα από την εταιρεία, αλλά είναι μία πολύ ικανή και ισχυρή συσκευή εξοπλισμένη με τον Tegra X1, που η κοινότητα Android έχει αγαπήσει.

Φυσικά, η σιγή που έχει πέσει για το Nvidia Shield TV γεννά φήμες και αναφορές θέλουν την Nvidia να προσπαθεί εδώ και χρόνια να πραγματοποιήσει ένα γερό φρεσκάρισμα στη σειρά των Android TV box που διαθέτει.

Αν και είχαμε λίγο καιρό να ακούσουμε κάτι σχετικό, σύμφωνα με το AndroidTV_Rumors στο Twitter, η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα ανανεωμένη έκδοση με κωδικό όνομα mdarcy. Επιπλέον, ο χρήστης του Twitter ανακάλυψε μία καταχώρηση στο Google Play Developer Console η οποία αποκαλύπτει ότι η νέα έκδοση θα τρέχει Android 9 Pie.

Πληροφορίες στο όλο θέμα συμπληρώνουν οι XDA Developers, αναφέροντας ότι το νέο Nvidia Shield TV θα είναι εξοπλισμένο με έναν νέο Tegra X1 επεξεργαστή, ο οποίος έχει κωδική ονομασία t210b01 και φαίνεται να είναι μία νέα έκδοση του παλιού αγαπημένου X1.

Nvidia Shield TV, Nvidia Shield TV: Εμφανίστηκε καταχώρηση νέας έκδοσης με άγνωστό Tegra X1 και Android 9 Pie

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο επεξεργαστή θα έχει καλύτερη διαχείριση κατανάλωσης ρεύματος και μεγαλύτερη ταχύτητα χρονισμού στη GPU. Όμως δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τον νέο επεξεργαστή και η καταχώρηση δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, πριν μερικούς μήνες είχαν εμφανιστεί λεπτομέρειες για ένα πιθανό νέο χειριστήριο και τηλεχειριστήριο για το Nvidia Shield TV. Όπως και να έχει, πρόκειται για αρκετά πρώιμες φήμες και καλό θα ήταν να μην τα εκλάβουμε όλα αυτά ως δεδομένα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Business NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 4090: Χιλιάδες κάρτες γραφικών μετατρέπονται σε ΑΙ κάρτες στην Κίνα

Η Nvidia GeForce RTX 4090 είναι η κορυφαία κάρτα γραφικών της εταιρείας για gaming. Βασίζεται στο τσιπ AD102.

Gear NVIDIA

Ο υπερυπολογιστής Eos της NVIDIA έσπασε το δικό του ρεκόρ εκπαίδευσης AI

Η εκπαίδευση ενός μεγάλου γλωσσικού μοντέλου μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το hardware.

Business NVIDIA

Το Ην. Βασίλειο επενδύει $273 εκατομμύρια σε πανίσχυρο υπερυπολογιστή με ΑΙ

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε μια επένδυση 273 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του πιο ισχυρού υπερυπολογιστή της, του Isambard-AI.