Oculus Touch controller: Κυκλοφορεί Δεκέμβριο με τιμή 199 δολάρια

Η Oculus ανακοίνωσε ότι τα καθυστερημένα Oculus Touch controllers για το Oculus Rift VR headset θα κοστίζουν 199 δολάρια και η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για τις 6 Δεκεμβρίου. Από 10 Οκτωβρίου ανοίγουν οι προ-παραγγελίες.

Οι ίδιες ημερομηνίες ισχύουν και για τα νέα Oculus Earphones. Πρόκειται για in-ear ακουστικά, τα οποία μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά για να τα χρησιμοποιήσεις στο Oculus Rift. Η τιμή τους είναι στα 49 δολάρια και ο CEO της Oculus, Brendan Iribe, τα κατατάσσει μεταξύ των πιο high-end ακουστικών στην αγορά. Διαθέτουν εξελιγμένο noise isolation και drivers βελτιστοποιημένους για VR.

Αν προσθέσουμε την τιμή των Oculus Touch στο VR headset, φτάνουμε ακριβώς την τιμή του HTC Vive VR headset με τα δικά του controllers (799 δολάρια), επομένως η Oculus επιλέγει να ανταγωνιστεί την HTC στα ίσα.

Oculus: Standalone mid-range VR headset και νεά minimum PC specs

Oculus Touch pri, Oculus Touch controller: Κυκλοφορεί Δεκέμβριο με τιμή 199 δολάρια

Το Oculus Touch περιλαμβάνει δυο χειριστήρια, ένα για το κάθε χέρι, το κάθε ένα από αυτά διαθέτει έναν δεύτερο αισθητήρα κίνησης που επιτρέπει το room-scale tracking όπως στο HTC Vive. Οι αισθητήρες αυτοί θα πωλούνται επίσης ξεχωριστά με τιμή 79 δολάρια. Με τα χειριστήρια μπορείς να ελέγχεις τις κινήσεις των χρειών του avatar σου.

Oculus Touch pri, Oculus Touch controller: Κυκλοφορεί Δεκέμβριο με τιμή 199 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Meta

Η Apple προσλαμβάνει τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων AR της Meta

Η Apple φαίνεται να προσέλαβε τον Andrea Schubert, υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Meta για τα προϊόντα επαυξημένης πραγματικότητας (AR), σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg Mark Gurman στο ενημερωτικό δελτίο του Power On.

Games Oculus YouTube

Resident Evil 4 VR: Βίντεο που διέρρευσε φανερώνει πως το “The Mercenaries” έρχεται το 2022

Νέο βίντεο που διέρρευσε υποδηλώνει ότι το Resident Evil 4 VR μπορεί να λαμβάνει μια δωρεάν ενημέρωση που προσθέτει τη λειτουργία The Mercenaries το 2022.

Games Oculus Oculus VR

Oculus Quest 2: Νέα εμπειρία VR με μεγαλύτερη ανάλυση και 90Hz

Στην καρδιά του Quest 2 βρίσκεται το Snapdragon XR2 chipset της Qualcomm, το οποίο συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM.

Gear Facebook Oculus Oculus VR

Oculus Quest: Γίνεται μικρότερο, ελαφρύτερο και πιο γρήγορο το επόμενο VR headset

Το νέο VR headset Oculus Quest θα προσφέρει τουλάχιστον 90Hz ρυθμού ανανέωσης για μια πιο ομαλή και πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού.