OfficeGym, Να γιατί όποιος γράφει για το Techblog έχει κορμί τούμπανο!

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει ο πάνσοφος λαός, αλλά άμα η πολλή δουλειά στο γραφείο μπροστά από τον υπολογιστή συνδυάζεται με γυμναστική, περισσότερο τρώει το… λίπος του αφέντη και όχι τον ίδιο, για να είμαστε πιο ακριβείς. To OfficeGym είναι το gadget που χρειάζεσαι εάν βρίσκεις διαρκώς δικαιολογίες για να μην γυμνάζεσαι, επειδή είσαι όλη την ώρα στο γραφείο.

Πρόκειται για ένα εργαλείο γυμναστικής που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε καρέκλα γραφείου και να σου επιτρέψει να κάνεις τις ασκήσεις σου, ενώ δουλεύεις εκείνη την διαολεμένη παρουσίαση με την οποία σε έχει χώσει το αφεντικό. Άσε που τα οφέλη της γυμναστικής είναι πολλαπλά και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εικόνα του σώματός σου. Το στρες φεύγει με τη γυμναστική, επομένως δεν είναι κακό να σκεφτείς να το δοκιμάσεις.

Το OfficeGym μπορείς να το παραγγείλεις online από το https://www.officegym.com/shop σε τιμή €149. Ορίστε, έμαθες τώρα γιατί πονάνε τα πληκτρολόγια όταν γράφουμε τα κείμενά μας εμείς οι “σφίχτηδες” του Techblog! Δεν πάμε να φάμε κάτι, λέω γω…

, OfficeGym, Να γιατί όποιος γράφει για το Techblog έχει κορμί τούμπανο!

, OfficeGym, Να γιατί όποιος γράφει για το Techblog έχει κορμί τούμπανο!

, OfficeGym, Να γιατί όποιος γράφει για το Techblog έχει κορμί τούμπανο!

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Απίστευτη σαχλαμάρα. Αν δοκιμάσεις να το δουλέψεις μέσα σε 5 λεπτά θα βρωμάς ιδρωτίλα και δεν θα μπορεί να σε πλησιάσει άνθρωπος. Εκτός κι αν έχει και ενσωματωμένο ντουζ!
Κάτι τέτοια κουλά τα διαφημίζουν γύρω στις 3 π.μ. για να μην τους πάρουνε με τις πέτρες.

Κώστας Βλαχάκης

Εμείς δουλεύουμε από το σπίτι και δεν μας νοιάζει αν θα βρωμάμε!

pakitgr

χα χα χα σαν δονητης με ταχυτητες και γκαζι μοιαζει!!!!!!! ε ρε γελια…..

argyris

χαχχαχαχα!!!!! αν ειχε μπαταρια για να κινηθει και φρενα θα ηταν οτι επρεπε για την μετακινηση στην γειτονια!!! δεν λεω πιο μακρια γιατι μετα εχει σπλατερια!!! και η γειτονια θριλερακι ειναι αλλα…

GREG

Γυμνάζει μόνο στήθος και ώμους. Δηλαδή ότι μπορείς να κάνεις πολύ πιο αποδοτικά αν σηκωθείς από την καρέκλα και κάνεις 20 κάμψεις.
Κώστα, αν έχεις «μουχλιάσει» μπροστά στην οθόνη όλη μέρα και θέλεις να κάνεις μια υποτυπώδη γυμναστική, βάλε μια μπάρα στην πόρτα και κάνε έλξεις και έπειτα κάμψεις εναλλάξ. Αυτά τα προϊόντα είναι απάτες.

george

αυτον το χειμωνα θα τουμπανιασουμε ολοι

John Tsois

Η πιο σωστη γυμναστικη ειναι να τσακωσει την ξανθια απο το σβερκο και να την μαθει Ροντεο μεχρι να πει το Δεσποτη Παναγιωτη! Μετα και κοιλιακους 6pack θα εχει και τρικεφαλους θα εχει και γαμπες τουμπανο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.