Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

, Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

Το να πάθει ζημιά ή ακόμα χειρότερα να ραγίσει η οθόνη του κινητού μας είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλουμε να συμβεί. Μάλιστα, σχετική έρευνα αναφέρει ότι το 40% των Ελλήνων είχαν ατύχημα με το κινητό τους και μας κατατάσσει στην πρώτη θέση σε σύγκριση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτή την περίοδο, το πιο δημοφιλές smartphone στην πλατφόρμα του BestPrice.gr είναι το Xiaomi Redmi Note 5, καθώς αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερα οικονομικά κινητά στην χρηματική κατηγορία που ανήκει και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Δυστυχώς, όμως, η οθόνη του, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα οικονομικά κινητά, θα ραγίσει εύκολα σε μία πτώση, ακόμα και από μικρό ύψος.

Γι’ αυτό ακριβώς επιλέξαμε τις 5 καλύτερες θήκες, ώστε να προστατέψεις ή ακόμα και να βελτιώσεις την εξωτερική εμφάνιση του Redmi Note 5. Οι παρακάτω θήκες επιλέχθηκαν αποκλειστικά από online καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται το BestPrice.gr.

, Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

Spigen Rugged Armor
Όπως υποδηλώνει η ονομασία της Spigen είναι σκληρή και αποτελεί καλή επιλογή για τους πιο απρόσεκτους. Είναι χοντροκομμένη ώστε να απορροφάει τους κραδασμούς από τις πτώσεις και έχει ιδιαίτερη σχεδίαση για μην γλιστράει στο χέρι.

, Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

PowerTech 360 Protect
Η Powertech είναι μία ιδιαίτερη θήκη η οποία αποτελείται από 3 κομμάτια που κουμπώνουν μεταξύ τους και αγκαλιάζουν τα bezel στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης. Αποτελείται από σκληρό πλαστικό και μπορεί να προστατέψει καλά τη συσκευή, αλλά κυρίως να της χαρίσει μία νέα εμφάνιση.

Δες περισσότερες θήκες κινητών στο BestPrice.gr

, Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

Flip case
Οι θήκες τύπου flip αποτελούν μακράν την καλύτερη επιλογή για να προστατεύσεις το κινητό σου, αφού είναι η μοναδική λύση που καλύπτει σχεδόν το 100% της συσκευής. Το βασικό πλεονέκτημα των flip είναι ότι καλύπτουν και την οθόνη προσφέροντας την καλύτερη δυνατή προστασία από πτώσεις.

, Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

Spigen Liquid Air
Η Spigen Liquid Air είναι μία ενδιάμεση λύση για την προστασία του Redmi Note 5 με απλή σχεδίαση. Αποτελείται από ελαστικό πλαστικό, ώστε να απορροφάει τους κραδασμούς, ενώ η πλάτη της έχει δικτυωτή σχεδίαση. Αν αυτό που ψάχνεις είναι μια απλή θήκη χωρίς να “τραβάς τα βλέμματα”, τότε ίσως σε καλύψει.

, Οι 5 καλύτερες θήκες για το Xiaomi Redmi Note 5

Brushed Carbon
Η brushed carbon είναι απλά μία πιο όμορφη και κομψή θήκη σιλικόνης για το Xiaomi Redmi Note 5. Δεν προσθέτει ιδιαίτερο όγκο στη συσκευή και βγαίνει σε διάφορα χρώματα όπως γκρι, σκούρο μπλε και μπεζ. Φυσικά, όπως και όλες οι θήκες στη λίστα διαθέτει υποδοχή για τον fingerprint αισθητήρα, τις κάμερες, το ηχείο, τα κουμπιά, αλλά και τη θύρα φόρτισης.

Δες περισσότερες θήκες κινητών στο BestPrice.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christz

Γενικά έχω σε πολύ εκτίμηση της nillkin σαν μάρκα. Έχει πολύ ποιοτικές θήκες και σε σχετικά καλή τιμή! Σε όλα τα κινητά που ειχα , αν δεν έπαιρνα την εργοστασιακή έπαιρνα πάνα nillkin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.