Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων όλοι μας θέλουμε να μοιραστούμε και να δώσουμε ευτυχισμένες στιγμές στους αγαπημένους μας! Φέτος η Samsung προτείνει εκπληκτικές ιδέες για να κάνετε ξεχωριστά δώρα στους αγαπημένους σας.

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip3

Το νέο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3 χωράει σε κάθε τσέπη και φέρνει χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Όπως η εξωτερική Super AMOLED οθόνη των 1.9” με ανάλυση 260×512 pixels που διευκολύνει την προβολή ειδοποιήσεων και μηνυμάτων. Η εσωτερική Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex οθόνη φτάνει τις 6.7” με ανάλυση 2640×1080 pixels, αναλογία 22:9 και ρυθμό ανανέωσης μέχρι τα 120Hz, ενώ η selfie κάμερα των 10MP (f/2.4) είναι εκεί για να απαθανατίσει selfie φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας.

Στο πίσω μέρος θα βρούμε γυαλί Gorilla Glass Victus και τις κύριες κάμερες που αποτελούνται από μια ευρείας γωνίας στα 12MP (f/1.8) με OIS και μια ultra-wide στα 12MP (f/2.2), με τις οποίες μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες και video με διπλό πάτημα στο power button. Στην “καρδιά” του Samsung Galaxy Z Flip3, έχουμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888, μαζί με 8GB RAM και επιλογή για 128GB ή 256GB* εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, τυπική μπαταρία 3.300mAh (ονομαστική 3.203mAh) όπου υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση 15W, ασύρματη φόρτιση 10W καθώς επίσης και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης 4.5W για να φορτίζουμε συσκευές με πιστοποίηση Qi ακουμπώντας τις στο πίσω μέρος της συσκευής.

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold3

Το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι ένα “πολύ-εργαλείο” καθώς οι επιδόσεις του σε συνδυασμό με την εσωτερική Infinity Flex οθόνη των 7.6”, που αντέχει 200.000 αναδιπλώσεις με πιστοποίηση από την Bureau Veritas, η οποία για πρώτη φορά υποστηρίζει τη χρήση του S Pen Fold Edition (πωλείται ξεχωριστά), φέρνουν μια νέα εμπειρία χρήσης. Η εξωτερική του οθόνη που προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass Victus, είναι στις 6.2” και είναι τεχνολογίας HD+ Dynamic Amoled 2X, με αναλογία 24.5:9 και ανάλυση 2268×832 pixels με ρυθμό ανανέωσης μέχρι τα 120Hz.

Ξεδιπλώνοντάς το, η γεμάτη χρώματα αναδιπλούμενη Infinity Flex Display εσωτερική Dynamic AMOLED 22X οθόνη των 7.6” με αναλογία οθόνης 22.5:18 και ανάλυση 2208×1768 pixels και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz, μαγνητίζει τα βλέμματα. Επίσης, για πρώτη φορά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να καταγράφουμε τις σημειώσεις μας με το S Pen Fold Edition κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης αλλά και να διαβάζουμε ταυτόχρονα τα e-mail μας. Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy Z Fold3, θα βρούμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888, 12GB RAM και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σε επιλογές για 128GB ή 256GB*.

Όσον αφορά τις κάμερες, έχουμε 2 selfie κάμερες, τη μια τοποθετημένη στο εξωτερικό, η οποία έχει ανάλυση 10MP (f/2.2) και μια τοποθετημένη κάτω από την αναδιπλούμενη οθόνη των 7.6”, με ανάλυση 4MP (f/1.8). Στις κύριες κάμερες της συσκευής, έχουμε τριπλό σετ από μια κάμερα τηλεφακού στα 12MP (f/2.4) με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, μια ευρείας γωνίας στα 12MP (f/1.8) με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και μια ultra wide στα 12MP (f/2.2). Η συσκευή διαθέτει τυπική μπαταρία 4.400mAh (ουσιαστική 4275mAh), με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 25W, ασύρματης φόρτισης 10W αλλά και αντίστροφης ασύρματη φόρτιση 4.5W.

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S21

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S21 μαζί με τις δυνατότητες που φέρνει, το κάνουν ξεχωριστό. Η edge-to-edge οθόνη τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X στις 6.2” με ανάλυση FullHD+ 2400×1080 pixels η οποία υποστηρίζει περιεχόμενο HDR10+, με προσαρμοζόμενο ρυθμό ανανέωσης από 48Hz έως και 120Hz αποτελεί μια απολαυστική οπτική εμπειρία. Στο εσωτερικό έχουμε τον Exynos 2100 SoC τεχνολογίας 5nm, με τη μνήμη RAM να βρίσκεται στα 8GB και τον αποθηκευτικό χώρο να προσφέρεται από τα 128GB μέχρι και τα 256GB*.

Στο πίσω μέρος έχουμε τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 12MP (f/1.8) με OIS, τηλεφακό στα 64MP επίσης με OIS και έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 12MP (f/2.2), με το zoom του τηλεφακού των 64MP να φτάνει το 30x, με 6x zoom υψηλής ανάλυσης και 3x υβριδικό/οπτικό zoom, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και 12x στο βίντεο, και 6x σε ανάλυση 8K. Η καταγραφή video προσφέρει λήψη video 8K στα 24fps, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να γίνει λήψη φωτογραφίας 33MP ενώ υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 60fps από σχεδόν όλους τους αισθητήρες. Στον τομέα της selfie κάμερας, το Samsung Galaxy S21 είναι εφοδιασμένο με κάμερα 10MP με AutoFocus και f/2.2, με τις νέες λειτουργίες στο πορτραίτο της selfie για την αποκατάσταση προσώπου μέσω AI να ξεχωρίζει.

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S7+

Το Samsung Galaxy Tab S7+ είναι με μια συσκευή που συνδυάζει την ενισχυμένη αποδοτικότητα, την ευελιξία ενός tablet και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone, ενώ η χρήση του S Pen, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Διαθέτει Super AMOLED οθόνη στις 12.4” με ρυθμό ανανέωσης μεχρι τα 120Hz και ανάλυση 2800×1752 pixel με υποστήριξη HDR10+, ενώ τα τέσσερα AKG ηχεία με Dolby Atmos, δίνουν μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Στο Samsung Galaxy Tab S7+ θα βρούμε τυπική μπαταρία 10.090mAh (ονομαστική 9,800mAh) και επεξεργαστή Snapdragon 865+, με επιλογές RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 6GB/128GB*, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και το 1TB, με τη χρήση καρτών microSD.

Στο φωτογραφικό τομέα, η κύρια διπλή κάμερα αποτελείται από την κύρια στα 13MP (f/2.0) και μια ultra wide στα 5MP (f/2.2) με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4Κ στα 30 fps, με τη ρύθμιση για νυχτερινή λειτουργία να αναβαθμίζει τις βραδινές λήψεις και τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Watch4

H νέα έκδοση του Samsung Galaxy Watch το φέρνει σε μεγέθη των 40mm και 44mm. Είναι εφοδιασμένο με τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει καθώς μπορούμε να καταγράφουμε τη φυσική μας κατάσταση και την ευεξία, να μετρήσουμε τη σύνθεση του σώματος με τον αισθητήρα Samsung BioActive**, και να παρακολουθούμε τις προπονήσεις από τον καρπό μας. Το Samsung Galaxy Watch4 διαθέτει οθόνη 1.2” και 1.4” τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 396×396 pixel και 450×450 pixel, με προστασία από γυαλί Gorilla Glass DX+. Η μπαταρία τους φτάνει τα 247mAh και 361mAh, ενώ στο εσωτερικό τους έχουμε το διπύρηνο επεξεργαστή Exynos W920 στα 1.18GHz, 1.5GB RAM και 16GB* εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ το λειτουργικό τους σύστημα στηρίζεται στο Wear OS από τη Samsung.

, Οι γιορτές ξεκινούν με Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Buds2

Τα Samsung Galaxy Buds2 είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung και είναι τα πιο ελαφριά που έχει δημιουργήσει με βάρος 5 γραμμάρια το καθένα και μπορούν να χωρέσουν σε κάθε μέγεθος αυτιού καθώς στη συσκευασία θα βρούμε 3 διαφορετικά μεγέθη καλυμμάτων σιλικόνης. Ο ήχος τους ξεχωρίζει με δύο μικρόφωνα να συντελούν στην παρεμπόδιση των ανεπιθύμητων ήχων οι οποίοι απομονώνονται, ενώ τα δυναμικά ηχεία διπλής διόδου εξασφαλίζουν βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6 διαφορετικές ρυθμίσεις equalizer, ενώ η αυτονομία τους φτάνει τις 5 ώρες συνεχούς χρήσης και 15 ώρες με πλήρως φορτισμένη θήκη. Είναι ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Οι φετινές γιορτές του 2021 αναμένεται να είναι πιο ξεχωριστές από ποτέ.
Βρείτε ακόμη περισσότερες προτάσεις εδώ www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts

* Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού

** Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.