Οι τιμές των Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ στην Ελλάδα

, Οι τιμές των Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ στην Ελλάδα

Πέραν των ναυαρχίδων Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα και τις νέες της προτάσεις στην κατηγορία των tablet, με τα Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+. Εμείς μάθαμε και σας μεταφέρουμε τις τιμές των μοντέλων LTE και WiFi-Only των παραπάνω μοντέλων για την ελληνική αγορά.

Τιμές Samsung Galaxy Tab 7 series στην Ελλάδα

Samsung Galaxy Tab S7 128GB: Τιμή 729 ευρώ

Samsung Galaxy Tab S7 128GB LTE: Τιμή 829 ευρώ

Samsung Galaxy Tab S7+ 128GB: Τιμή 939 ευρώ

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128GB): Τιμή 1.139 ευρώ

Οι διαφορές μεταξύ των Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+ αναμένεται να είσαι στις οθόνες τους, με το πρώτο να εξοπλίζεται με LTPS οθόνη 11 ιντσών, ενώ το δεύτερο προσφέρει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 12,4 ιντσών, με 120hz και στα δύο μοντέλα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και οι δύο προτάσεις αναμένονται να κυκλοφορήσουν με Snapdragon 865+, 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Η μπαταρία του μικρότερου μοντέλου θα φτάσει τα 8.000mAh, ενώ το Plus μοντέλο έρχεται με τεράστια μπαταρία 10.090mAh. Τέσσερα ηχεία AKG tuned θα παρέχονται και στα δύο μοντέλα, για ήχο 3D surround μέσω της τεχνολογίας Dolby Atmos, ενώ αναμένουμε και ανανεωμένο S Pen, με νέα σχεδίαση και λειτουργίες. Μείνετε συντονισμένοι.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.