Olympus 5000, Υψηλή απόδοση και την κομψότητα

Με το μεγάλο οπτικό zoom 5x (36-180mm) και τα 12 Megapixel, η µ-5000 αποτελεί την τέλεια επιλογή για ευέλικτη φωτογράφιση υψηλής απόδοσης. Όπως όλες οι νέες κλασικές φωτογραφικές μηχανές της σειράς µ, Olympus 5000 διαθέτει τη λειτουργία Προεπισκόπησης Τέλειας Λήψης. Έτσι επιτρέπει την προβολή και τη σύγκριση των διαφόρων ρυθμίσεων σε ένα παράθυρο πολλαπλών πλαισίων στην οθόνη 6.9cm/2.7” HyperCrystal II LCD πριν από τη λήψη.

, Olympus 5000, Υψηλή απόδοση και την κομψότητα

Μία ακόμη εύχρηστη λειτουργία είναι η λειτουργία Ιδανικής Διόρθωσης: επιτρέπει την αφαίρεση από τις φωτογραφίες των κόκκινων ματιών και των σκιών απευθείας μέσω της μηχανής. Η εξαιρετικά λεπτή Olympus µ 5000 διατίθεται στις χρωματικές εκδόσεις Metal Magenta, Atlantic Blue ή Midnight Black.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Olympus

Samsung Galaxy S22 Ultra: Θα έχει κάμερα με τις ευλογίες της Olympus;

Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.

Gear Olympus

Η Olympus επιτρέπει πλέον τη χρήση των mirrorless καμερών της ως webcam

Για την ώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και μόλις πέντε μοντέλα της εταιρείας.

Gear Olympus

Olympus TG-5: Αδιάβροχη φωτογραφική με 4K video

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, η Olympus παρουσίασε την ανθεκτική TG-5 που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε κακουχία προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια point-and-shoot κάμερα.

Gear Olympus

Olympus Stylus TG-Tracker: Επίσημα η action camera με τιμή 350 δολάρια

Μέχρι τώρα το πιο κοντινό που είχε η Olympus σε action camera ήταν οι σκληροτράχηλες εκδόσεις της σειράς point-and-shoots. Όμως, σήμερα ανακοίνωσε την Olympus Stylus TG-Tracker και ανήκει στη σειρά σκληρών μηχανών, TOUGH.