Olympus DS-75, Ακούστε audiobooks και φτιάξτε podcasts

Η Olympus επεκτείνει την DS σειρά της, των εξαιρετικής ποιότητας καταγραφικών φωνής, με την παρουσίαση του DS-75. Κυρίως προοριζόμενα για τους επιχειρηματίες χρήστες, αυτά τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από την εύκολη διαχείριση των αρχείων και τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Το DS-75 επιπλέον καυχιέται για τις δυνατότητές του καταγραφής και σε γραμμικό PCM. Το μέγεθός της μνήμης έχει αυξηθεί σημαντικά.

Τώρα διατίθεται τετραπλάσια μνήμη από τα αντίστοιχα προγενέστερα μοντέλα – έτσι υπάρχει αφθονία χώρου για αποθήκευση υπαγορεύσεων, μουσικής, podcasts ή άλλων καταγραφών για τις επαγγελματικές ανάγκες, όπως συναντήσεις ή διαλέξεις. Ο χειρισμός είναι διαισθητικός και επί πλέον το χαρακτηριστικό της φωνητικής καθοδήγησης σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε άμεσα τα μενού. Λαμβάνοντας υπόψη και τους χρήστες με ασθενή όραση, εκτός από τα κουμπιά που προεξέχουν, και τα τρία αυτά μοντέλα διαθέτουν βελτιωμένο σύστημα φωνητικής καθοδήγησης. Αυτό δεν παρέχει μόνο ακουστική πλοήγηση μέσα στα μενού αλλά και άμεση φωνητική πληροφόρηση για τη στάθμη της μπαταρίας.

Άλλα έξυπνα και πρακτικά χαρακτηριστικά του Olympus DS-75 είναι: μαρκαρίσματα ευρετηρίου και μαρκαρίσματα βιβλίου podcast για γρήγορη ανεύρεση της θέσης, πέντε ξεχωριστοί φάκελοι αποθήκευσης για απλοποίηση της διαχείρισης των αρχείων, και ρυθμιζόμενη ταχύτητα αναπαραγωγής 50-200%. Επί πλέον, η ένδειξη στην ευανάγνωστη οπίσθιου φωτισμού οθόνη σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τη στάθμη της καταγραφής για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης περιλαμβάνεται και στα τρία μοντέλα η τεχνολογία ηχητικής εξύψωσης Euphony για περισσότερη ρεαλιστική αναπαραγωγή, ένα ευπροσάρμοστο DVM ζουμ μικρόφωνο και ένα τηλεχειριστήριο.

Ενσωματώνοντας 4GB αποθηκευτικό χώρο, το δυναμικό DS-75 καυχιέται με την τεράστια μνήμη για καταγραφή φωνής πάνω από χίλιες ώρες και κυριολεκτικά για εκατοντάδες αρχεία. Με κλασσικό μαύρο χρώμα, αυτό το μοντέλο παρέχει τη δυνατότητα να διασώζονται οι καταγραφές ή σε φορμά WMA ή στον εξαιρετικής ποιότητας τύπο αρχείου PCM. Η δυνατότητα της χειροκίνητης ρύθμισης της στάθμης εισόδου στη διάρκεια της καταγραφής παρέχει στους χρήστες επιπρόσθετο έλεγχο. Επί πλέον η κομψή θήκη μεταφοράς που παρέχεται με αυτό το μοντέλο μετατρέπεται εύκολα σε επιτραπέζιο στήριγμα για διευκόλυνση της καταγραφής.

Olympus DS-75
• Χωρητικότητα: 4GB
• Ποιότητες καταγραφής:
– Mono: LP, SP, HQ
– Stereo: STSP, STHQ, STXQ
– Linear PCM
• Ενισχυμένο σύστημα φωνητικής καθοδήγησης: πληροφορεί για τα επίπεδα της μπαταρίας, εισάγει σάρωμα της αναπαραγωγής και οδηγεί τους χρήστες μέσω της εγκαταστημένης πλοήγησης
• Εύκολη χρήση: περιλαμβάνει μια μεγάλη, υψηλής αντίθεσης LCD
οπίσθιου φωτισμού οθόνης συν προεξέχοντα κουμπιά ακριβείας
• Προχωρημένες επιλογές Euphony: επεκτείνει το εύρος του ήχου για να αποδώσει περισσότερη ρεαλιστική αναπαραγωγή, ακόμα και με ακουστικά
• Λειτουργία Podcast με μαρκάρισμα βιβλίου για διευκόλυνση της ακρόασης στο σταμάτημα-ξεκίνημα
• Ρυθμιζόμενη ταχύτητα αναπαραγωγής 50-200%
• Απλή διαχείριση: πέντε φάκελοι αποθήκευσης συν φάκελος μουσικής (μέχρι 200 μηνύματα ανά φάκελο), ένας φάκελος μουσικής, συν αυτόματη αρχειοθέτηση και συγχρονισμός
• Μεγαλύτερη διάρκεια: δύο AAA μπαταρίες παρέχουν μέχρι 26 ώρες
παίξιμο με ακουστικά ή πάνω από 30 ώρες χρόνο καταγραφής
• Γρήγορη μεταφορά: μεταφέρετε αρχεία προς και από το PC μέσω
του Υψηλής Ταχύτητας καλωδίου USB 2.0
• Περισσότερες δυνατότητες: μια νέα θήκη μεταφοράς που μετατρέπεται σε επιτραπέζιο στήριγμα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear Xiaomi

Xiaomi Mi Pad 5: Διαθέσιμο με τιμή από 349 ευρώ

Το Xiaomi Mi Pad 5 είναι έτοιμο για την παγκόσμια κυκλοφορία του με οθόνη 11 ιντσών και τιμή 349 ευρώ.

Gear

Θήκες της SPECK για τη νέα σειρά iPhone 13

Mε την ανακοίνωση από την Apple της διάθεσης των νέων iPhone 13, παρουσιάζει η Speck τις προστατευτικές της θήκες για όλα τα νέα iPhone 13.

Gear iPad iPad mini

Νέο iPad: Με Α13 Bionic και USB Type C στο Mini

H Apple εξοπλίζει το νέο iPad με ακόμα καλύτερο επεξεργαστή A13 Bionic, ο οποίος υπόσχεται μεγαλύτερη ισχύ.