Omega Charger: Ο πρώτος φορτιστής USB-C 200W τεχνολογίας GaN

200W, Omega Charger: Ο πρώτος φορτιστής USB-C 200W τεχνολογίας GaN

Η εταιρεία Chargeasap είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά τον πρώτο φορτιστή USB-C των 200W, με την ονομασία Omega Charger. Ο νέος φορτιστής της εταιρείας μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονη φόρτιση από 100W στις δύο USB-C θύρες του, μέσω της τεχνολογίας USB Power Delivery 3.0.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Omega Charger είναι σε θέση να φορτίζει 2 MacBook Pro 16 ιντσών ταυτόχρονα, σε πλήρη ταχύτητα. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε τις θύρες για να φορτίζετε ταυτόχρονα οποιοδήποτε laptop, smartphone ή αξεσουάρ έχετε. Τέλος, έρχεται σε εντυπωσιακά μικρό και εύκολο στη μεταφορά μέγεθος.

Για να επιτευχθούν τα 200W έγινε χρήση της τεχνολογίας GaN, την οποία είδαμε και στο φορτιστή του Xiaomi Mi 11. Η νέα τεχνολογία ημιαγωγών μπορεί να προσφέρει σε μικρό μέγεθος έως και 2.5 φορές ταχύτερη φόρτιση από τον standard φορτιστή του 1A. Η τεχνολογία GaN είναι σε θέση να μεταφέρει ηλεκτρόνια 1000 φορές πιο αποτελεσματικά σε σχέση με το πυρίτιο.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά, καθώς και η τιμή και η διαθεσιμότητα, του Omega Charger των 200W θα ανακοινωθούν επίσημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2021 στο Λας Βέγκας, η οποία ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas

P&G LifeLab: Το σπίτι του μέλλοντος

Το P&G LifeLab προσέφερε διαδραστικές εμπειρίες στους τομείς της φροντίδας σπιτιού, της υγιεινής, της προσωπικής περιποίησης και της βιώσιμης κατανάλωσης.

Computers Alienware ASUS CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas

CES 2021: 5 τούμπανα gaming laptop που ξεχωρίσαμε

5 gaming laptop που έκλεψαν την καρδιά μας στη φετινή CES 2021 και ξεχωρίσαμε από όλα τα υπόλοιπα στην έκθεση.

Games CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas PlayStation 5 Sony

PlayStation 5: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών [CES 2021]

Μέσα από τη συνέντευξη τύπου στη CES 2021, η Sony επιβεβαίωσε πως το PlayStation 5 είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα κονσόλας όλων των εποχών.

Gear CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas RAZER

Project Hazel: Η έξυπνη μάσκα της Razer για την εποχή του COVID-19 [CES 2021]

Η Razer παρουσίασε τη δική της, έξυπνη μάσκα κατά του COVID-19 στη CES 2021, με την ονομασία Project Hazel και φυσικά… RGB LED.