OneOdio Monitor 60: Ακουστικά κλειστού τύπου με Hi-Res και τη δύναμη της μουσικής!

OneOdio Monitor 60, OneOdio Monitor 60: Ακουστικά κλειστού τύπου με Hi-Res και τη δύναμη της μουσικής!

OneOdio Monitor 60, OneOdio Monitor 60: Ακουστικά κλειστού τύπου με Hi-Res και τη δύναμη της μουσικής!

Η αγορά ενός αξεσουάρ όπως τα ακουστικά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην παραγωγή μουσικής αλλά και στον προσωπικό μας χώρο ακόμη και για καθημερινή χρήση, τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει καθώς είναι δύσκολο να προμηθευτούμε ακουστικά τα οποία δεν είναι “ψείρες” αλλά τα φοράμε (over ear), και απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική σε κάθε περίσταση, ενώ την ίδια στιγμή είναι εργονομικά και προσιτά.

Μια τέτοια λύση είναι η πρόταση της OneOdio με τα επαγγελματικά ενσύρματα ακουστικά Monitor 60 να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο που να μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν από επαγγελματίες της μουσικής μέχρι απλοί χρήστες για να ακούν μουσική σε καθημερινή βάση. Αυτό που τα κάνει με την πρώτη ματιά να ξεχωρίζουν, είναι το μέγεθος των ανατομικών ακουστικών που φτάνουν σε διάμετρο τα 50mm και προσφέρουν ισορροπημένο και πλούσιο ήχο για κάθε ηχητική συχνότητα, με το χρήστη να ακούει ακόμη και την παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια.

OneOdio Monitor 60, OneOdio Monitor 60: Ακουστικά κλειστού τύπου με Hi-Res και τη δύναμη της μουσικής!

Τα ακουστικά OneOdio Monitor 60 διαθέτουν πιστοποίηση Hi-Res Audio και γίνονται ιδανικά για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας, θερμή και ομαλή μουσική η οποία ξεχωρίζει για την ακρίβεια στην απόδοση κάθε ήχου που αναπαράγεται. Είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα που όχι μόνο είναι άνετα ενώ τα φοράμε αλλά απομονώνουν κάθε εξωτερικό ήχο και αυξάνουν τα επίπεδα της ηχητικής διασκέδασης στο έπακρο. Είναι σημαντικό το ότι μπορεί ο καθένας μας να τα χρησιμοποιήσει για κάθε χρήση, όπως το να ακούσει μουσική, να παίξει τα αγαπημένα του video games, αλλά και να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες της μουσικής για σύνθεση, ηχογράφηση, μουσική παραγωγή αλλά και επεξεργασία video με ήχο.

Η εταιρεία OneOdio δραστηριοποιείται στο χώρο του ηχητικού εξοπλισμού για πάνω από δέκα χρόνια, με τα προϊόντα της να πωλούνται σε πάνω από 30 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Ασία, στοχεύοντας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Αυτό φαίνεται ακόμη και από τη συσκευασία όπου θα βρούμε ένα καλώδιο με υποδοχή από 3.5mm σε 3.5mm με μήκος 1.2 μέτρων με ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις, ένα καλώδιο με υποδοχή 3.5mm σε 6.35mm μήκους 3 μέτρων για χρήση σε studio αλλά και ένα καλώδιο με υποδοχή από 3.5mm σε 3.5mm και μήκος 3 μέτρων για σύνδεση με τηλεόραση.

OneOdio Monitor 60, OneOdio Monitor 60: Ακουστικά κλειστού τύπου με Hi-Res και τη δύναμη της μουσικής!

Η πολυχρηστικότητα των ακουστικών Monitor 60 της OneOdio, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους, καθώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα συνδέσουμε σε σταθερό ή φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και σε υπολογιστές της Apple, σε smartphones αλλά και σε μικρόφωνα και ακουστικά όργανα όπως κιθάρα, βιολί, αρμόνιο και πιάνο, δείχνοντας το πλάνο της κατασκευάστριας εταιρείας για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε πιθανό σκοπό.

Η πρόταση της OneOdio με τα ακουστικά Monitor 60 αποτελεί μια πολύ ποιοτική επιλογή που ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα κατασκευής αλλά κυρίως για τις επιδόσεις αναφορικά με την απόδοση της μουσικής, ενώ είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε χρήστη, ο οποίος επενδύει στην αγορά επαγγελματικών ακουστικών τα οποία αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο και είναι προσιτά σε όλους.

Αποκτήστε τα επαγγελματικά ακουστικά Monitor 60 από το επίσημο site της OneOdio εδώ με έκπτωση 20% χρησιμοποιώντας το κουπόνι SUPER20%

OneOdio Monitor 60, OneOdio Monitor 60: Ακουστικά κλειστού τύπου με Hi-Res και τη δύναμη της μουσικής!

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.