OnePlus Band: Επίσημα με AMOLED οθόνη, μπαταρία 2 εβδομάδων και τιμή 27€

OnePlus Band, OnePlus Band: Επίσημα με AMOLED οθόνη, μπαταρία 2 εβδομάδων και τιμή 27€

Η OnePlus μπαίνει στην αγορά των fitness wearables με το OnePlus Band. Το νέο αξεσουάρ της εταιρείας έρχεται με AMOLED οθόνη 1,1 ιντσών με ανάλυση 294x126p, χωρίς κανένα φυσικό πλήκτρο. Προσφέρει 27 διαφορετικά watch faces για να διαλέξετε, αν και πέντε από αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα στη συσκευή.

Εντυπωσιακό παραμένει και το εξαιρετικό βάρος της συσκευής, καθώς συνολικά ανέρχεται στα 26 γραμμάρια, 10,3 η συσκευή και 12,3 το λαστιχένιο περικάρπιο. Τα περικάρπια έρχονται σε τρία χρώματα, Black, Navy και Tangerine Gray (γκρι εξωτερικά, πορτοκαλί εσωτερικά), όμως μόνο το μαύρο πωλείται μαζί με τη συσκευή.

OnePlus Band, OnePlus Band: Επίσημα με AMOLED οθόνη, μπαταρία 2 εβδομάδων και τιμή 27€

Το OnePlus Band προσφέρει 12 διαφορετικές λειτουργίες άσκησης και μία λειτουργία Free Training για ασκήσεις που δε συμπεριλαμβάνονται. Έχει πιστοποίηση IP68, οπότε είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 σε οποιοδήποτε Android smartphone με Android 6.0 και πάνω.

Για την υγεία, υπάρχει αισθητήρας καρδιακών παλμών, μέτρηση κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα και μετρητής ύπνου. Αν και δε γνωρίζουμε mAh της μπαταρίας, η εταιρεία δηλώνει πως το OnePlus Band διαρκεί έως και 2 εβδομάδες. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω proprietary φορτιστή.

Το OnePlus Band θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ινδίας με τιμή 27 ευρώ. Τα περικάρπια που πωλούνται ξεχωριστά ανέρχονται στα 4,50 ευρώ. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Εντάξει οι εταιρίες έχουν ξεφύγει εντελώς και επίσημα… Πουλάνε κινητά τηλέφωνα χωρίς τους φορτιστές και ρολόγια (SmartWatch/Band) χωρίς τα λουράκια (περικάρπια) Ειλικρινά υπάρχει καμία νομοθεσία που να προστατεύει τον καταναλωτή ??? δηλαδή το μόνο που έμεινε είναι να αρχίσουν οι εταιρίες να πουλάνε τα κουτιά άδεια και τα κινητά τηλέφωνα και τα ρολόγια θα είναι έξτρα…

Δημητρης

Όχι δε κατάλαβες όλα έχουν μέσα το μαύρο λουράκι απλά αν θες κάποιο από τα άλλα δύο χρώματα πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά

Ovelix

Μια χαρά κατάλαβα, εσύ δεν κατάλαβες ότι ουσιαστικά σε όσους δεν θέλουν το Band σε μαύρο και το πάρουν σε μπλε, γκρι κλπ τους εξαναγκάζουν να αγοράσουν το λουράκι που ταιριάζει με το χρώμα του Band που αγόρασαν, κανείς δεν θέλει ένα πχ μπλέ Band με λουράκι μαύρο, αντιδράσεις κοιτάνε και αν όλα πάνε καλά στο επόμενο Band δεν θα υπάρχει ούτε το μαύρο λουράκι.

Αsterix

Ηρέμησε , μια χαρά καταλάβαμε όλοι.. Το λουράκι υπάρχει και είναι μαύρο . Επίσης η αγορά της Ινδίας διαφέρει σημαντικά από την ευρωπαική όπου και λογικά θα προσφέρεται με επιλογή χρώματος λουριού.

Ovelix

Η Αλλαγή του NickName σου αστειάκι ??? ήρεμος είμαι, εσύ δεν μπορείς να κρύψεις πόσο Fanboy είσαι που προσπαθείς να δικαιολογήσεις την OnePlus. Αλήθεια αφού είναι ok να βάζεις μαύρο λουράκι σε έγχρωμα Band γιατί στις φωτογραφίες η OnePlus το μπλέ Band το δείχνει με μπλέ λουράκι και το γκρι Band με γκρι λουράκι ??? αφού θα έχει το μαύρο μέσα… Σταματήστε να είστε Fanboy και γίνετε ευσυνείδητοι καταναλωτές…

Intefix

Το ρολόι βγαίνει σε μαύρο ίσως και σε άλλα χρώματα -κανείς δεν είπε ότι θα βγαίνει αποκλειστικά σε μαύρο. Δε σε εξαναγκάζει κανείς να αγοράσεις τα άλλα χρώματα ούτε μπορείς να απαιτείς να εμπεριέχονται άλλα χρώματα μέσα στο κουτί. Δεν είναι φαν μποι ο κύριος απο πάνω που λέει την αλήθεια.

Panoramix

Δεν είμαι fanboy ούτε υπήρξα ποτέ.. Τη γνώμη μου έγραψα όπως κάνει ο καθένας εδώ.. όπως κι εσύ.. Αρπάζεσαι όμως με το παραμικρό.. Και ναι αστειάκι με το νικνέιμ.. Γιατί είμαι funboy.. Όσο για το αν είμαι ευσυνείδητος καταναλωτής, φυσικά κι η άποψή σου δε λαμβάνεται σοβαρά υπ’όψιν .

Kakofonix

Μην γκρινιάζεις , αν δεν σαρεσει δεν το παίρνεις

Ysterix

Πρώτον έχουμε ελεύθερη αγορά, δόξα το θεό, και άπειρες επιλογές. Όλοι είμαστε καταναλωτές και τοποθετούμε το συμφέρον μας πάνω από οποιαδήποτε εταιρεία. Αν διαφωνείς με το marketing της εταιρείας, φέρσου πολιτισμένα και ψώνισε κάτι άλλο. Πάντως , πληροφοριακά, τα περισσότερα μαγαζιά χρεώνουνουν τα bands με τα χρωματιστά περικάρπια πιο ακριβά από ότι τα bands με τα μαύρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.