OnePlus: Κατασκευάζει μηχανικό πληκτρολόγιο – Πότε κυκλοφορεί

OnePlus πληκτρολόγιο, OnePlus: Κατασκευάζει μηχανικό πληκτρολόγιο – Πότε κυκλοφορεί

H OnePlus είναι κυρίως γνωστή ως κατασκευαστής smartphone, όμως τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της σε ακουστικά, έξυπνα ρολόγια και αξεσουάρ, ενώ ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο σε συνεργασία με την Keychron.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη το όνομα του πληκτρολογίου ή ιδιαιτερότητες του σχεδιασμού, αλλά η OnePlus επιβεβαίωσε ότι θα δημιουργήσει τη συσκευή με την Keychron. Η OnePlus λέει ότι θα ακούσουμε περισσότερα για αυτό στις αρχές του 2023.

Το μηχανικό πληκτρολόγιο θα είναι το πρώτο προϊόν από το πρόσφατα ανακοινωμένο πρόγραμμα OnePlus Featuring της εταιρείας, το οποίο η μάρκα ελπίζει να χρησιμοποιήσει για να φτιάξει προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες με την επωνυμία OnePlus. Δεν έχουμε ακούσει ακόμη άλλα παραδείγματα για το τι να περιμένουμε, αλλά αν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο είναι η πρώτη επιλογή της μάρκας, ενδέχεται να δούμε σύντομα κάποιες άλλες παραξενιές με το όνομα OnePlus συνημμένο.

Δεν είναι επίσης σαφές ποιες αγορές θα μπορούν να αγοράσουν το μηχανικό πληκτρολόγιο OnePlus όταν κυκλοφορήσει.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.